Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PADALI REKORDI

Giggs zaigrao rekordni 145. put u LP, Srna dirao loptu čak 141 put!

Ryan Giggs (1)
Nick Potts/Press Association/PIXSELL
03.10.2013.
u 10:57

Giggs je odigrao utakmicu protiv 50. različitog protivnika u Ligi prvaka, s koliko ih se nikad nijedan igrač nije susreo

U utakmici Šahtara i Manchester Uniteda 'palo' je niz individualnih igračkih rekorda.

Legenda crvenih vragova Ryan Giggs u igru je ušao u 66. minuti i to mu je bio 145. nastup u Ligi prvaka čime je preskočio Raula i postao igrač s najviše nastupa u najboljem klupskom nogometnom natjecanju.Uz to, Giggs je odigrao utakmicu protiv 50. različitog protivnika u Ligi prvaka, s koliko ih se nikad nijedan igrač nije susreo. Osim toga, ovo mu je 19. sezona u elitnom natjecanju, a njegovom suigraču Paulu Scholesu je 17. i on je drugi na ljestvici dugovječnosti u LP.

Za jedan rekord pobrinuo se Darijo Srna. On je u utakmici protiv Uniteda dodirnuo loptu čak 141 put, što je najviše u Šahtarevoj povijesti. I dosadašnji rekord držao je hrvatski kapetan, no imao je 20 dodira manje.

Cristiano Ronaldo sa dva pogotka Kopenhagenu izjednačio se s Pippom Inzaghijem koji je svojedobno zabio čak pet golova u prva dva kola Lige prvaka. Bila mu je to 100. utakmica u europskim natjecanjima. U utakmici Šahtara i Manchester Uniteda 'palo' je niz individualnih igračkih rekorda.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije