Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 110
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Manchester United

Giggs najbolji u povijesti, ispred Cantone i Besta

Ryan Giggs
AFP
01.02.2011.
u 21:25

- Šokiran sam. Nisam mogao ni sanjati da će se ovo dogoditi, osobito kad znam kakvi su sve igrači igrali za United - kaže Giggs.

Ryan Giggs (37) proglašen je najboljim nogometašem u povijesti Manchester Uniteda, u velikoj anketi u kojoj su navijači kluba sudjelovali tijekom posljednjih mjesec i pol dana.

Giggs, koji je za Manchester United odigrao rekordnih 859 utakmica, ostavio je iza sebe Erica Cantonu, a na trećem i četvrtom mjestu završili su legendarni George Best i Bobby Charlton.

– Šokiralo me ovo, doista. Nisam mogao ni sanjati da će se ovo dogoditi, osobito kad uzmete u obzir kakvi su sve igrači nastupali za ovaj klub – rekao je 37-godišnji Velšanin te dodao:

– No, osvojit ću ja još trofeja s Manchesterom, bez brige.

Giggs je s Manchester Unitedom osvojio 11 prvenstava, četiri trofeja FA kupa, četiri Liga kupa, osam Community Shielda, dva naslova Lige prvaka, jedan europski Superkup, jedan Interkontinentalni kup i jedno Svjetsko klupsko prvenstvo.

Zanimljivo je da je sadašnja zvijezda Real Madrida Cristiano Ronaldo završio na petom mjestu, ispred Davida Beckhama koji je sedmi. Peter Schmeihel jedini je vratar među prvih 10 (na 9. je mjestu), a Wayne Rooney završio je deseti.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije