Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE PRIČA S NJIM

Giggs godinama spavao s bratovom ženom, ovaj mu sad uzvratio putem ove reklame

Foto: YouTube/Screenshot/Paddy Power
09.02.2019.
u 09:59

Danas sam priznaje kako je krenuo dalje i prebolio to što se dogodilo, ali iako i dalje ne priča s bratom, odlučio mu se 'osvetiti' glumom u jednoj reklami za englesku kladionicu

Ryan Giggs jedan je od najvećih igrača Manchestera Uniteda i Walesa u povijesti. 

Njegov brat Rhodri nije bio tako uspješan na nogometnom terenu, a Ryan je više uspjeha imao i kod ljepšeg spola, pa tako i kod Rhodrijeve žene Natashe

Od 2003. do 2011. godine Natasha i Ryan su uspješno skrivali aferu, ali jednom kad je sve izašlo u javnost uz Rhodrija je stao samo otac Danny

- Sramim se svog sina Ryana - rekao je Danny kad je poznatiji brat postao velški izbornik. 

Ostatak obitelji stao je na Ryanovu stranu, a to je pomoglo Rhodriju da se makne od svih, zaboravi na prošlost, nađe novu ženu i krene živjeti mirnim obiteljskim životom. 

Danas sam priznaje kako je krenuo dalje i prebolio to što se dogodilo, ali iako i dalje ne priča s bratom, odlučio mu se 'osvetiti' glumom u jednoj reklami za englesku kladionicu.

Cijela reklama zapravo je napravljena tako da aludira na postupke starijeg brata.  

"Ja sam Rhodri Giggs i želim vam pričati o odanosti. Uvijek sam bio odan u životu. Uvijek sam išao u isti pub i uvijek sam navijao za reprezentaciju", govori mlađi brat.

Dok naručuje piće, iza leđa konobarice pojavljuje se reklama za pivo čije ime ne smijemo prevoditi, a nakon toga Rhodri gleda utakmicu Walesa, jednu od onih koju je vodio upravo njegov brat i koju je njegova reprezentacija izgubila.

Foto: Screenshot/YouTube

- Izbornik će morati odgovoriti na mnoga pitanja - čuje se glas komentatora, još jednom aludirajući na Ryanovu aferu. 

Kasnije Rhodri pokazuje svoje vještine s loptom te govori kako je uvijek trenirao, a da je talent precijenjen. U idućem kadru čita novine u kojima piše kako je 'legenda Manchester Uniteda odbijena za posao iz snova', a na kraju treneru boksa na pitanje je li ga netko naljutio odgovara 'kako se ne može nikoga sjetiti'? 

"Stvar je u tome što vas odanost neće odvesti nigdje u životu. Stoga, živite za nagrade", završava reklama dok Rhodri dlazi u skupom Maseratiju, jasno pokazujući što misli o 'bratovom nožu u leđa'.

- Mislim da je reklama sjajna. Malo se šali na moj, malo na Ryanov račun. Nekima će biti smiješna, neke će razljutiti, ali danas živimo u svijetu u kojem je teško sve zadovoljiti. Ja se s tom pričom mogu šaliti jer sam je prebolio. Ja sam krenuo dalje, on je krenuo dalje i Natasha je krenula dalje. Briga me kako će Ryan reagirati - rekao je mlađi Giggs za Metro

>> Pogledajte najplaćenije nogometaše svijeta

Komentara 4

DU
Deleted user
12:40 09.02.2019.

Ovo je strašno, od toliko žena.... zalosno je to.

DU
Deleted user
14:10 09.02.2019.

Odlična reklama....Ryan dno dna......

Avatar poljicanin
poljicanin
10:32 10.02.2019.

Da nije sa bratom vjerojatno bi ga prevarila s nekim drugim.Brat ostaje brat,žene možeš mijenjati...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije