Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
liga prvaka

Giggs 16 sezona trese mreže u Ligi prvaka, iznervirani Ferguson

\'Manchester United\'s Ryan Giggs (C) kicks for the goal between Benfica\'s Maxi Pereira (L) and Axel Witsel during the Champions League Group C soccer match at the Luz stadium in Lisbon September 14,
\'JOSE MANUEL RIBEIRO\'
15.09.2011.
u 20:34

Ajaxov napadač Sulejmani ozlijedio je koljeno i neće igrati protiv Reala u Madridu.

Ryan Giggs (37) donio je svojim pogotkom bod Manchester Unitedu na gostovanju kod Benfice (1:1) i tako postao novi rekorder Lige prvaka. Naime, postao je jedini nogometaš u povijesti koji je postigao pogodak u čak 16 sezona toga natjecanja.

Alex Ferguson, trener Manchester Uniteda, nije se poslije utakmice baš gospodski ponio u intervju koji je s njim vodila 35-godišnja reporterka Kelly Cates, kći njegova velikog rivala i sunarodnjaka Kennyja Dalglisha. Cates je upitala:

– Hoće li vas Lindegaardove dobre obrane potaknuti na to da se zapitate koga postaviti u momčad za nedjeljni derbi s Chelseajem – njega ili prvog vratara Davida de Geu?

– Ne, uopće neće. David de Gea branit će u nedjelju protiv Chelseaja. Tako smo odlučili još prije ove utakmice i to se nije promijenilo – odgovorio je Ferguson, a onda je odjednom promijenio raspoloženje:

– Uopće mi nije jasno zbog čega postavljate takvo pitanje? Zašto tražite nekakve glupave sitnice?

Prvi napadač nizozemskog Ajaxa Miralem Sulejmani propustit će utakmicu 2. kola Lige prvaka protiv Reala u Madridu jer je na utakmici s Lyonom ozlijedio koljeno. Prvi pregledi pokazali su da su mu stradale tetive te će morati pauzirati najmanje dva tjedna.

Nogometaši Lyona zadovoljni su se vratili iz Amsterdama.

– Potpisali bismo neodlučeno i prije tog dvoboja – rekao je Bafetimbi Gomis, igrač Lyona, dok je napadač domaćina Derk Boerrigter bio nezadovoljan.

– Mislim da smo prosuli dva boda, a ne osvojili jedan – istaknuo je.

Senzacija prvog kola poraz je Intera u Milanu od Trabzona.

– Taj poraz natjerat će nas na brzu reakciju. Tek je početak sezone i sve se još stigne ispraviti, a mi imamo snage za to. Igrali smo bolje nego u susretu s Palermom, ali što nam to vrijedi kad je rezultat negativan – rekao je trener Gasperini.

Komentara 1

ZD
Zoran-Düsseldorf
21:26 16.09.2011.

Ma ne samo da trese mreze,16 godina,trese on i snajku 10 godina,e moj ti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije