Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 167
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TUŽAN KRAJ

Legendarni nogometaš u suzama: Završio sam, vrijeme me pregazilo!

Buffon
Foto: Reuters
1/5
14.11.2017.
u 07:51

- Završio sam, vrijeme je tiranin koji me pregazilo. Nije mi žao zbog mene, već zbog cijele reprezentacije.

Talijanska nogometna reprezentacija neće nastupiti na Svjetskom prvenstvu. Azzuri su kod kuće odigrali samo 0:0 sa Šveđanima nakon što su u prvoj utakmici dodatnih kvalifikacija poraženi 1:0.

To će biti prvi put nakon 60 godina da Italije nema na SP-u. Nakon ovakvog neočekivanog raspleta, legendarni Gianluigi Buffon rasplakao se pred kamerama.

Buffon
1/5

- Završio sam, vrijeme je tiranin koji me pregazilo. Nije mi žao zbog mene, već zbog cijele reprezentacije. Nismo uspjeli ostvariti nešto jako bitno cijelom društvu. Tužan sam jer je moja zadnja utakmica završila ispadanjem - rekao je Buffon i dodao:

- Znali smo da će ovo biti teška utakmica. Nedostajala nam je lucidnost za postići pogodak. Budućnost talijanskog nogometa postoji jer imamo dobre igrače. Ružno je završiti ovako. Pozdravljam sve, a reprezentaciju ostavljam Donnarummi.

Na pitanje o izborniku Venturi je rekao:

- Učinio je iste pogreške kao i svi mi Talijani.

Komentara 5

BM
branko.mihalic1
08:30 14.11.2017.

To kad imaš nesposobnog trenera

Avatar southman
southman
08:33 14.11.2017.

Istaknuti član talijanske kladioničarske mafije napokon odlazi u povijest. Sada bi napokon moglo početi pisati o njegovoj " neukaljanoj "velikoj karijeri jednog od najvećih golmana u povijesti !

AO
ante.oreskovic75
10:46 14.11.2017.

Kada iz kluba izbacite strance i složite reprezentaciju vidi se koliko vrijede!To čeka sve reprezentacije alimostaju vlasnicima klubova sa svojim milijardama!Šta danas znače nogometni savezi,gore i slični osim skupa interesima i pokvarenih ograničenih ligaša!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije