Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON DEBAKLA

Ventura više nije talijanski izbornik

Gian Piero Ventura
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
16.11.2017.
u 00:30

Iz Talijanskog nogometnog saveza (FIGC) nisu precizirali je li Ventura dobio otkaz ili je sam podnio ostavku.

Kako se i očekivalo, dva dana nakon što talijanska nogometna reprezentacija nije uspjela izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo u Rusiji sljedeće godine, Gian Piero Ventura više nije izbornik azzurra.

Iz Talijanskog nogometnog saveza (FIGC) nisu precizirali je li Ventura dobio otkaz ili je sam podnio ostavku.

Nakon što je u svojoj kvalifikacijskoj skupini zauzela drugo mjesto iza dominantne Španjolske Italija je u dodatnim kvalifikacijama ispala od Švedske.

Prva utakmica u Stockholmu završila je pobjedom Švedske od 1:0, da bi uzvrat u Milanu u ponedjeljak završio rezultatom 0:0 pa će Italija nakon punih 60 godina propustiti nastup na Mundialu.

Komentara 3

KE
kentie
13:54 16.11.2017.

pa ne mogu digići sa dedama i senatorima ići na svjetsko...osim da su bili na teškim i lakim opijatima....hahahahha...mnogo južine, užine i svježine treba u "provjetravanju" talijanske repke, ponegdi i ljute papričice za svaki slučaj, hahahhahahhaa..........

BB
bozo.babic
06:20 16.11.2017.

hahaha haha

Avatar Istinski Hrvatski Vitez
Istinski Hrvatski Vitez
06:50 16.11.2017.

Mogel bi Talijane preuzeti pravi hrvat Kruno Jurčić ili Slaven Bilić i tek onda če Azzuri doživeti kataklizmu jer če nacionalna selekcija pomocu pravih hrvata brače Šapina prodavati i lazirati utakmice.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije