Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POVRATAK KAPETANA

Gerrard se vraća protiv Manchester Cityja

Steven Gerrard
Reuters
17.11.2009.
u 15:17

Kapetan Liverpoola Steven Gerrard oporavio se od ozljede prepona koja ga je mučila u posljednje vrijeme te će predvoditi svoju momčad u subotnjoj utakmici 13. kola Premier lige u kojoj “redsi” dočekuju Manchester City.

Engleski veznjak propustio je zbog ozljede prijateljski ogled protiv Brazila u kojem je u subotu “Gordi Albion” poražen u Dohi 1-0. Sada Gerrard vjeruje da je ozljeda stvar prošlosti.

- Bio sam jako umoran nakon utakmice s Birminghamom (9. studenoga, igrao drugih 45 minuta) i tada još nisam bio spreman za povratak. Jako sam malo trenirao u tri tjedna koja su prethodila utakmici. Trebala su mi dva do tri dana da se oporavim od te utakmice, ali prošlog sam tjedna dosta radio na svojoj snazi i sada sam puno bolje. Veselim se utakmici sa Cityjem i nemam nikakvih mentalnih blokada - rekao je Gerrard.

- Nije mi bilo lako propustiti tako važne utakmice poput one s Manchester Unitedom ili onih u Ligi prvaka. Ali najvažnije je da sam sada spreman, jači sam nego prije i želim ponovno pobjeđivati - rekao je Gerrard, koji je ove sezone nastupio u devet premierligaških utakmica i u njima ostvario učinak od četiri gola i četiri asistencije.

Nakon 12 odigranih kola Liverpool drži tek razočaravajuće sedmo mjesto na ljestvici s 19 bodova, čak 11 manje od lidera Chelseaja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije