Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sjeća se poraza

Gerrard: Hrvatska mi je priuštila najgore razdoblje u karijeri!

'England's Steven Gerrard celebrates victory over Ukraine after their Group D Euro 2012 soccer match at the Donbass Arena in Donetsk, June 19, 2012.    REUTERS/Alessandro Bianchi (UKRAINE  - Tags: SP
Reuters/PIXSELL
08.10.2013.
u 16:29

- Svi smo se odvratno osjećali, to je situacija u kojoj se više nikad ne želim naći

Engleska u petak igra odlučujuću utakmicu za dolazak na SP protiv Crne Gore, a Steven Gerrard prisjetio se poraza od Hrvatske u kvalifikacijama za Euro 2008. godine.

- Ta je godina bila jako teška. To je najgore iskustvo koje sam kao igrač doživio u reprezentativnoj karijeri - rekao je Gerrard te dodao:

- Poraz od Hrvatske još uvijek me progoni, ne želim se toga niti prisjetiti. Svi smo se odvratno osjećali, to je situacija u kojoj se više nikad ne želim naći. Nadam se da će nam to iskustvo ipak pomoći u predstojećim utakmica te da ćemo dati sve od sebe da se to ne ponovi.

Podsjetimo, Hrvatska je tada pobijedila Englesku na Wembleyu 3:2 i gurnula ju na treće mjesto u kvalifikacijama.

>>Pogledajte kako su Belgijci preko Santinija željeli prevariti Štimca

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije