Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania donirala sredstva udrugama osoba s invaliditetom u Splitu, Zagrebu i Rijeci

Germania donirala sredstva udrugama osoba s invaliditetom
16.01.2021.
u 08:00

U novoj godini tvrtka Germania Sport nastavlja društveno odgovornom brigom za zajednicu

Športski savez invalida grada Splita, Društvo tjelesnih invalida Zagreb i Udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka primili su financijska sredstva za pomoć u njihovim aktivnostima.

U prostoru Športskog saveza invalida grada Splita održana je mala svečanost, donaciju predsjedniku saveza Miji Bakiću predao je voditelj regije Dalmacija Mladen Tomić. Novčana donacija će biti iskorištena za aktivnosti klubova kojih na popisu Saveza ima ukupno jedanaest. Savez brine o više od 300 članova, kao i za sport slijepih i sport za osobe s intelektualnim teškoćama.

Društvo tjelesnih invalida Zagreb sredstva će iskoristiti za zadovoljavanje potreba djece i mladih s invaliditetom, između ostalog za pomoć u obrazovanju i nabavci raznolikih pomagala te izvedbu međunarodne manifestacije urbane kulture u izvedbi osoba s invaliditetom.

Udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Rijeka sredstva će namijeniti u cilju poboljšanja socijalnog i životnog položaja osoba s CDP.

„Ovaj suvremeni koncept ponašanja postao je jedan od nezaobilaznih i određujućih faktora kada je u pitanju smjer kulture našeg poslovanja kao i sastavni dio naše dugoročne strategije poslovanja. Naš cilj je širiti pozitivan utjecaj kroz svoje aktivnosti na okolinu, naše igrače i sve druge dijelove zajednice“, poruka je tvrtke Germania Sport.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije