Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Villarreal 2.15, CSKA 1.80, Lyon 1.30

Uzvratna utakmica osmine finala Europske nogometne lige: GNK Dinamo Zagreb -  Tottenham Hotspur
Goran Stanzl/PIXSELL
08.04.2021.
u 12:43

Nigdje nećete naći veće!

Svakog dana tri nova poklon para, pravilo je kojim se vodi Germania Sport kladionica, a sve kako bi nagradila svoje vjerne igrače. Drugim riječima, svakog dana donosimo vam najveće tečajeve na tri odabrana para, a svi oni dolaze iz Europske lige, Ruskog kupa i Francuskog kupa! U ono što možete biti sigurni je to da nigdje nećete naći povoljnije tečajeve na pobjede gore spomenutih momčadi.

Ako planirate odigrati listić i dobro se provesti uz sportsko klađenje, jasno vam je kako je stranica Germania Sport kladionice najbolja opcija, a osim uplate u poslovnicama, na web možete uplatiti platnim karticama, putem Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Ako imaš račun na germaniasport.hr, provjeri ga svakog ponedjeljka, jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj sretan dan uz Happy Monday Bonus.

Dinamo – Villarreal (21:00) DVOJKA, 2.15

Utakmica dana, ako i ne i godine za navijače i igrače Dinama. Svi u Zagrebu nadaju se novom čudu, pogotovo nakon što je Dinamo u prošlom kolu šokirao Europu trijumfom nad Tottenhamom. Međutim, i Villarreal igra čudesno u posljednje vrijeme. Žuta podmornica ima pet trijumfa u nizu. Dinamo je kiksao za vikend i doveo u pitanje osvajanje titule šampiona Hrvatske, no vjerojatno je u mislima igrača već bio i Villarreal. Iako su Španjolci favoriti, sigurno im u Zagrebu neće biti lako.

Arsenal Tula – CSKA Moskva (18:30) DVOJKA, 1.80

Nakon što je u svojem samostalnom debiju na klupi moskovskog kluba ostvario pobjedu na gostovanju kod Tambova, pred Ivicom Olićem novi je izazov. Arsenal iz Tule nije u najboljoj formi, čak štoviše, ona je jako loša jer u posljednjih pet utakmica imaju četiri poraza i jednu pobjedu. Zanimljivo, ta ista pobjeda došla je protiv CSKA Moskve, ali to je bilo u mandatu bivšeg trenera koji je nedavno dobio novi posao u Krasnodaru. Ove dvije momčadi susrele su se prije manje od mjesec dana, prvo ime susreta bio je strijelac i asistent Panteleev, dok je Vlašić odradio svih 90 minuta. CSKA nije uvijek bila uvjerljiva protiv Arsenala, na neki način se može reći kako im ta momčad 'ne leži', ali novi trener i motivirani Niksi znače samo jedno – ne piše im se dobro.

Red Star – Lyon (19:00) DVOJKA, 1.30

Lyon se i dalje bori za Ligu prvaka, a šansu za trofej imaju i u Francuskom kupa. Reklo bi se da gosti imaju lagan zadatak, budući da idu na noge trećeligašu. I to onom koji ne igra u nekoj bajnoj formi, jer je Red Star bez trijumfa pet utakmica. U tom razdoblju postigli su samo tri gola i jasno je tko je veliki favorit u ovome susretu.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije