Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 81
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Rotherham 2.60, Ajax 2.55, Arsenal 1.95

Ajax
Reuters/Pixsell
15.04.2021.
u 12:40

Nigdje nećete naći veće tečajeve!

Još jedan nogometni dan je pred nama. Dan u kojem ćemo dobiti četiri polufinalista Europske lige, a sukladno tome Germania Sport kladionica pripremila vam je nova tri poklona u vidu tri velika tečaja. Točnije, najveća tečaja koja ćete naći u Hrvatskoj na odabrane parove. Uz dva para Europske lige donosimo vam i jedan iz Championshipa i kao što smo rekli, možete biti sigurni u to da nigdje nećete pronaći veće tečajeve na pobjede Rotherhama, Ajaxa i Arsenala.

Ako planirate odigrati listić i dobro se provesti uz sportsko klađenje, jasno vam je kako je stranica Germania Sport kladionice najbolja opcija, a osim uplate u poslovnicama, na web možete uplatiti platnim karticama, putem Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Također, Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

ROTHERHAM – COVENTRY (20:00) JEDINICA 2.60 

Borba drugoligaških davljenika i dviju momčadi koje vode žestoku bitku za ostanak u Championshipu, po mnogima najzahtjevniju ligu u Europi. Coventry je prvi iznad zone ispadanja s tri boda više u odnosu na Rotherham koji ima dvije utakmice manje. Dakle, domaćin će eventualnom pobjedom isplivati na površinu i u sigurnije vode, a pritom mu i dalje ostati dvije utakmice više za odraditi. Jasno je da to Coventryju stavlja ogroman teret na leđa. Pokušat će gostujući sastav pronaći recept iz petog prosinca prošle godine kada je nadigrao rivala i pobijedio 3:1, no ovaj put očekuje se više od domaćina, koji igra u nešto boljoj formi. U posljednjih pet kola dvaput je pobijedio i jednom remizirao, a zadnju trijumf Rotherham je ostavio prije samo dva dana, kada je kao domaćin svladao QPR. S druge strane, Coventry ima tek jednu pobjedu u posljednjih pet kola.

ROMA – AJAX (21:00) DVOJKA 2.55

Roma je iz Amsterdama donijela pobjedu od 2:1, što znači i dva gola u gostima, tako da će Kopljanici na Olimpicu morati postići minimalno dva gola kako bi se plasirali u polufinale. Imala je Roma u toj prvoj utakmici i sreće kada Dušan Tadić početkom drugog poluvremena nije realizirao kazneni udarac i donio Ajaxu dva gola prednosti. Taj promašaj dao je Rimljanima krila i do kraja susreta okrenuli su rezultat u svoju korist, no bez obzira na tu zalihu iz prvog dvoboja, domaćina očekuje paklenih 90 minuta u Vječnom gradu. Naime, Ajax igra u sjajnoj formi. Izuzmemo li taj poraz, posljednji put je pao početkom prosinca prošle godine i od tada pa do domaćeg poraza od Rome odigrao je čak 23 utakmice u kojima je 20 puta slavio i samo triput remizirao. Izuzmemo li suspenziju prvog vratara Onane, Kopljanici nemaju većih problema s izostancima, svi ključni igrači su im na raspolaganju i spremni su pokazati Rimljanima kako im je prošli četvrtak bio sam „loš dan u uredu“.

SLAVIA PRAG – ARSENAL (21:00) DVOJKA 1.95 

Klub iz Londona igra toplo-hladno, a to se naročito odnosi na njegove predstave u nacionalnom prvenstvu. Upravo zato jasno je kako je Arsenalu jedini put do Lige prvaka naredne sezone kroz osvajanje Lige Europe. Zbog tog Slavia večeras mora pasti. Nisu se Topnici proslavili prije tjedan dana na Emiratesu. Poveli su tek u 86. minuti, ali su neposredno prije posljednjeg sučevog zvižduka ispustili pobjedu. U Pragu će morati biti znatno uvjerljivije protiv momčadi koji ne zna za poraz na posljednje 23 utakmice. Slavia je pozitivna priče Europske lige, ali nije više iznenađenje, jer već dvije-tri sezone drži konstantu. Njihov nogomet simpatiziraju mnogi neutralni promatrači, no jasno je kako je razlika između češke i engleske lige ogromne, a samim time Arsenal je i favorit u ovome dvoboju, bez obzira na rezultat iz prve utakmice.

Uživajte u sjajnim utakmicama i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije