Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DANAŠNJA PONUDA

Germania daje najveće tečajeve: RB Leipzig 2.10, Valencia 1.70 i Juventus 1.60

Leipzig - Tottenham
PA/DPA/PIXSELL
30.01.2021.
u 12:40

Ako planirate odigrati listić i dobro se provesti uz sportsko klađenje, jasno vam je kako je stranica Germania Sport kladionice najbolja opcija, a uz standardnu uplatu platnim karticama, Germania vam je omogućila i uplatu A-bona, AirCasha, Skrilla i Germania bona.

Germania Sport kladionica donosi nova tri poklona za svoje vjerne igrače i ove srijede - budite sigurni u jednu stvar: na sljedeća tri para danas nigdje nećete naći veće tečajeve.

Ako planirate odigrati listić i dobro se provesti uz sportsko klađenje, jasno vam je kako je stranica Germania Sport kladionice najbolja opcija, a uz standardnu uplatu platnim karticama, Germania vam je omogućila i uplatu A-bona, AirCasha, Skrilla i Germania bona.

RB Lepzig - Bayer Leverkusen (danas,18:30) JEDINICA, 2.10

Derbi 19. kola njemačke Bundeslige igra se u Leipzigu gdje domaći RB dočekuje Bayer Leverkusen. Bikovi su trenutno na drugom mjestu, dok su Apotekari mjesto ispod. Obje ekipe su doživjele poraz u zadnjem kolu, a i današnji derbi dočekuju s velikim problemima s izostancima. Naime, domaćini danas ne mogu računati na sedam igrača, dok gosti stižu bez čak devetorice. Zadnja tri međusobna dvoboja su završila identičnim rezultatom 1:1, a to dovoljno govori o izjednačenosti ovih momčadi. RB Leipzig je trenutno druga momčad Bundeslige, gosti su jedno mjesto iza njih s tri boda manje, a mi ne sumnjamo da je pred nama izvrsna utakmica. Mala prednost ipak ide na stranu Olma i ostatka društva, iako Apotekare ne treba unaprijed otpisati.

Valencia - Elche (danas, 18:30) JEDINICA, 1.70

Šišmiši imaju manjih problema s ozljedama, a najviše ih muči to što danas neće imati na raspolagnju Kevina Gameira i vratara Cillassena. S druge strane, gosti su praktički kompletni, nedostaje im samo Fidel, ali ni to im nije dovoljno da danas budu u statusu favorita. Zanimljivo, u posljednjih pet utakmica nikad nismo vidjeli neriješen rezultat, a u četiri od pet spomenuta ogleda obje su momčadi zabile minimalno jedan pogodak. Elche se nalazi u dosta teškoj poziciji, trenutno su predzadnji sa svega 17 osvojenih bodova u 18 odigranih susreta, dok je današnji domaćin u s dvije utakmice više skupio 20 bodova. U posljednjem ogledu u La Ligi Valencija je poražena na gostovanju kod Atletico Madrida rezultatom 3:1, dok je Elche na domaćem terenu imao minimalne šanse budući da im je u goste stigla Barcelona. Valencija je više zabila, ali i više primila od Elchea, a najveći problem današnjeg gosta je upravo realizacija budući da u prosjeku zabijaju manje od jednog pogotka po susretu. Bit će to dobra utakmica, a na Nuevo Mestalli Valencija je ta koja ima ulogu favorita.

Sampdoria - Juventus (danas, 18:00) DVOJKA, 1.60

Istina je, Pirlo nije baš najbolje započeo svoju trenersku karijeru na klupi Juventusa, ali kvaliteta kakvom rapsolaže nekadašnji plemeniti veznjak toliko je veća u odnosu na onu s kojom raspolaže trener domaćeg sastava Claudio Ranieri. Gostima danas nedostaju Bernadeschi, Dybala i Kuluševski, dok legenda Leicestera nema Ferrarija i Gabbiadinija. Ono što veseli simpatizere Stare dame je to da u posljednje tri utakmice Juventus ima jednako toliko pobjeda s tim da nisu primili nijedan pogodak. Sampdoria je također u dobroj formi, svladali su prvo Udinese doma, a potom i Parmu u gostima, a sve to govori nam kako ćemo danas zasigurno uživati u jednom veoma dobrom susretu. Juventus je favorit, ali kako to obično biva, papir i najave su jedno, a teren nešto sasvim drugo pa će tako sve ono što se od njih očekuje, a to su rutinski osvojena sva tri boda, morati itekako zaslužiti dobrom predstavom na Luigi Ferrarisu.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Ključne riječi

Komentara 1

KR
krampus9
23:03 30.01.2021.

5,72 kvota ukupno eh da sam povjerovao svaka čast

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije