Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 35
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Norveška 2.40, Leganes 2.25, Alžir 1.65

CD LEGANES v SD PONFERRADINA. LA LIGA 2020/2021. SECOND DIVISION.  ROUND 35.
nordphoto GmbH/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL
06.06.2021.
u 11:34

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Tjedan je najbolje zaključiti dobitnim listićem, a u Germania Sport kladionici ćete danas pronaći sjajne poklone kojima to možete i ostvariti. Danas vam donosimo najveće tečajeve s parovima prijateljskih reprezentativnih utakmica i druge islandske lige. Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Norveška – Grčka (18:00) JEDINICA 2.40

(Nogomet – Međunarodna prijateljska)

Utakmica bez značaja, tek provjera snaga izbornicima da vide s čime raspolažu u idućem kvalifikacijskom ciklusu. Obje reprezentacije Euro će gledati na TV-u, a Norvežani bi u današnjem susretu ipak mogli slaviti. Svaka čast Papadopoulosu i društvu, ali mišljenja smo da će Haalanda malo teže zaustaviti. Istina, u prošloj utakmici su uspjeli izvući remi s Belgijom koja je jedan od favorita Eura, ali Haalanda i čvršće obrane teško ukrote.

Leganes – Rayo Vallecano (21:00) JEDINICA 2.25

(Nogomet – Španjolska doigravanje za La Ligu)

Gosti su u prvom susretu slavili s 3:0 i možda već računaju na finale doigravanja s Gironom. Ipak nešto se pita i domaće koji će uprijeti svim snagama da probaju dostići ovaj rezultat iz prvog susreta. Leganes ide na pobjedu, a s njima idete i vi s ovakvim poklonom od tečaja.

Alžir – Mali (21:45) JEDINICA 1.65

(Nogomet – Međunarodna prijateljska)

Domaći za poraz ne znaju skoro godinu dana. Imaju šest pobjeda i tri remija u zadnjih devet utakmica. Gosti su zato upisali dva poraza u kvalifikacijama za Afrički kup nacija od Gvineje i Maroka. Posljednju utakmicu su igrali prije godinu dana u kojoj je slavio Alžir pa mislimo da bi i danas mogli nastaviti tu tradiciju.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije