Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 93
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Monaco 2.0, Inter 1.7, Aston Villa 1.55

Match de championnat de Ligue 1 Uber Eats opposant l’Olympique de Marseille (OM) à l’AS Monaco (ASM) au stade Vélodrome à Marseille
FEP/PIXSELL
23.01.2021.
u 11:15

Ako planirate odigrati listić i dobro se provesti uz sportsko klađenje, jasno vam je kako je stranica Germania Sport kladionice najbolja opcija, a uz standardnu uplatu platnim karticama, Germania vam je omogućila i uplatu preko A-bona, AirCasha, Skrilla i Germania bona

Germania Sport kladionica ovaj vikend ima nešto posebno za vas. I danas smo pripremili tri poklona, naime, ove subote naši game bookeri garantiraju - na tri para u svakom trenutku dana imat ćemo najveće tečajeve.

Ako planirate odigrati listić i dobro se provesti uz sportsko klađenje, jasno vam je kako je stranica Germania Sport kladionice najbolja opcija, a uz standardnu uplatu platnim karticama, Germania vam je omogućila i uplatu preko A-bona, AirCasha, Skrilla i Germania bona.

MONACO – OLYMPIQUE MARSEILLE (subota, 21:00), JEDINICA 2.00

Monaco je u prošlom kolu u trileru pobijedio Montpellier u gostima 3:2, a Marseille je kod kuće poražen 1:0 od Lensa. Kovač i društvo sad imaju četiri boda više od današnjeg suparnika i mogućom pobjedom bi se dodatno odvojili. Trenutačno su dva mjesta iznad Marseillea na tablici, ali današnji gosti imaju utakmicu manje.

UDINESE – INTER (subota, 18:00), DVOJKA 1.70

Interovci su prošli vikend skinuli Juve u Derby d’Italia i sad su samo tri boda od vrha. Antonio Conte i društvo ponovo su ozbiljni kandidati za titulu u Italiji. Sad bi željeli nastaviti na tragu prošlotjednog rezultata i imaju suparnika po mjeri. Inter je dobio devet od zadnjih 11 utakmica u Serie A protiv Udinesea, a u zadnjih pet susreta s današnjim suparnikom nisu primili.

ASTON VILLA – NEWCASTLE (subota, 21:00), JEDINICA 1.55

Aston Villa imala je zaista zvjezdanih trenutaka u dosadašnjem dijelu prvenstva. No Premiership je nemilosrdan, iziskuje konstantnu i prosuti bodovi na manje ''fancy'' utakmicama klub iz Birminghama košta boljeg plasmana te se trenutno nalazi na tek 11. mjestu. Današnju utakmicu dočekuju s dva poraza u nizu, ali u njihovu obranu, u pitanju su oni protiv dva mančesterska kluba i ujedno trenutno dvije vodeće momčadi prvenstva. Newcastle je u još većoj gabuli. U nizu su od tri poraza, a ukupno i od sedam utakmica bez pobjede. Trenutno su 15. na ljestvici.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije