Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Istra 2.60, Fener 1.65, Bešiktaš 1.35

Bayern - Bešiktaš
Reuters/PIXSELL
15.05.2021.
u 12:52

Nigdje nećete naći veće tečajeve.

Subota je oduvijek bio omiljen i udarni kladioničarski dan, a da vam bude još ljepši pobrinula se Germania Sport kladionice s novim poklonima za svoje vjerne igrače. Sva prvenstva polako se bliže svojem kraju, a kako biste ove završnice pratili s još većim zadovoljstvom, donosimo vam nova tri poklona u vidu najvećih koeficijenata. Danas vam donosimo najveće tečajeve iz turske Super lig i HNL-a. Naglasimo kako se tečajevi tijekom dana mogu mijenjati, ali ono u što možete biti sigurni je to da će u svakom trenutku biti najveći u odnosu na cjelokupno tržište.

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

ISTRA 1961 – SLAVEN BELUPO (17:00) JEDINICA 2.60

Istri igra samo pobjeda, s remijem im ostaju minimalne šanse za ostanak, a porazom samo teoretske. Belupo još nije matematički siguran, ali se puno toga mora poklopiti da bi sipali iz lige. Svaki od tih scenarija svakako uključuje poraz od Istre. Domaćini šest kola ne znaju za pobjedu, gosti pet. Obje momčadi slavile su na domaćem terenu, a druga utakmica u Koprivnici prije nešto manje od dva mjeseca završila je 1:1. Utakmica je biti ili ne biti za Puljane, a pobjeda na njih samo u Germania Sport kladionici iznosi sjajnih 2.60.

KAYSERI – FENERBAHČE (19:30) DVOJKA 1.65

Turska Super Lig je došla do zadnjeg kola u kojem nas očekuje velika borba za naslov prvaka. Naime, Bešiktaš i Galatasaray su lideri s 81 bodom, dok Fener na trećem mjestu zaostaje dva. Računica za klub s najviše navijača u Turskoj je jednostavna, moraju pobijediti 17. Kayseri koji još nije osigurao ostanak i čekati kiks najvećih rivala. Fener je u prvom međusobnom susretu sezone pomeo Kayseri rezultatom 3:0 te su i danas veliki favoriti, a razlika u bodovima na ljestvici ide u prilog tome da će i danas tu ulogu potvrditi.

GOZTEPE – BEŠIKTAŠ (19:30) DVOJKA 1.35

Bešiktaš je imao sve u svojim rukama, ali su s dva poraza u nizu skoro sve prokockali te dali nadu najvećim rivalima. Dodatan problem za lidera je to što idu na gostovanje kod momčadi koja ih je dva puta zaredom pobijedila na svom stadionu. No, danas je situacija drugačija, Goztepe ne može ni gore, a ni puno dole te će u utakmicu ući puno opušteniji, dok gosti moraju pokazati svoju kvalitetu jer popravnog više nemaju.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije