Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Inter 2.60, Roma 2.30, Nice 1.85

Italian football Serie A match - Inter - FC Internazionale vs US Sassuolo
LiveMedia/IPA/PIXSELL/IPA/PIXSELL
PR
Autor
PR članak
18.04.2021.
u 11:15

Nigdje nećete naći veće tečajeve!

I danas Germania Sport kladionica daje poklon tri para s najvećim tečajevima kao nagradu za vjerne igrače. Ove nedjelje donosimo poklone iz Italije i Francuske. Spomenuti tečajevi mogu se mijenjati, ali niti u jednom trenutku neće ići ispod razine najvećih na cijelom tržištu!

Dobra zabave uz sportsko klađenje garancija je na stranici Germania Sport kladionice, no osim web sučelja i uplate u poslovnicama, na svoje račune možete uplatiti na razne druge načine – putem platnih kartica, Germania bona, A-bona, AirCasha te Skrilla.

Ako imaš račun na germaniasport.hr, provjeri ga svakog ponedjeljka, jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedjeljak postaje tvoj sretan dan uz Happy Monday Bonus.

NAPOLI – INTER (20:45h) DVOJKA 2.60

Drugi derbi danas u Italiji uz onaj između Atalante i Juventusa. Napoli se nada da može slaviti protiv Intera i porazu domaćina u Bergamu što bi ih privremeno lansiralo na mjesta koja vode u Ligu prvaka. Međutim, nada je jedno, realnost drugo. S druge strane im je danas prvoplasirana momčad Italije koja će vjerojatno uzeti Scudetto i koja od početka veljače ne zna za poraz.

TORINO – ROMA (18:00h) DVOJKA 2.30

Bit ćemo slobodni nazvati ovaj tečaj klasičnim nedjeljnim poklonom. Roma je sedma na tablici Serie A, dok Torino visi u zoni ispadanja. U posljednjih pet međusobnih susreta Torino je slavio tek jednom, a Roma sve ostale. Iako Rimljani imaju problema s ozljedama, vjerujemo da će danas u gostima uzeti tri boda pa zašto ne probati s ovako dobrim tečajem.

DIJON – NICE (15:00h) DVOJKA 1.85

Ekipa Nice danas gostuje kod posljednje momčadi Ligue 1. Četiri utakmice za redom su bez poraza, dok domaći imaju 13 poraza u nizu. Dakle, skoro pa da nema razloga zašto danas ne bi gosti slavili i pomogli domaćima da upišu 14. poraz u nizu. Baš za vas smo tu pripremili poklon s velikim tečajem na pobjedu gostiju.

Germania je spremila veliko iznenađenje u vidu Bonusa dobrodošlice od 100% za sve novoregistrirane igrače. Informacije o detaljima pronađite OVDJE.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?