Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Germania daje najveće tečajeve: Dinamo 1.65, Monchengladbach 1.65, West Ham 1.65

Zagreb: U 16. kolu 1. HNL susreli se Dinamo i Varaždin
Slavko Midzor/PIXSELL
19.01.2021.
u 10:42

Nigdje nećete pronaći veće tečajeve.

Germania Sport kladionica nastavlja vas častiti. I danas smo pripremili tri poklona za vas, naime, ovog utorka naši game bookeri garantiraju - na tri para u svakom trenutku dana imat ćemo najveće tečajeve.

Ako planirate odigrati listić i dobro se provesti uz sportsko klađenje, jasno vam je kako je stranica Germania Sport kladionice najbolja opcija, a uz standardnu uplatu platnim karticama, Germania vam je omogućila i uplatu preko SMS-a, A-bona, AirCasha, Skrilla i Germania bona.

DINAMO – RIJEKA (utorak, 18:05), JEDINICA 1.65

Prava poslastica na startu proljetnog dijela prvenstva, dvije ponajbolje hrvatske momčadi odigrat će zaostali derbi iz prve polovice sezone. Modri u njega ulaze s čelne pozicije na ljestvici uz čak 13 bodova više od suparnika, ali i tri utakmice više od njih. Zoran Mamić će na raspolaganju imati baš sve igrače iz kadra, a Simon Rožman će se morati pokušati snaći bez Velkovskog, Nwolokora i Ristovskog.

BORUSSIA M. – WERDER BREMEN (utorak, 18:30), JEDINICA 1.65

Borussia Mönchengladbach  pronašla je formu u zadnjih nekoliko tjedana pa ispada kako joj Werder stiže u pravi čas. Domaćin je izgubio samo jednom u zadnjih šest ligaških utakmica, a Werder u istom razdoblju ima tri poraza, dvije pobjede i remi. Očekuje nas prava pucačka poslastica jer je Borussia u čak 62.5 posto utakmica išla preko 2.5 golova, a Werder nije zabio u samo dvije od 16 utakmica ove sezone.

WEST HAM – WBA (utorak, 19:00), JEDINICA 1.65

Domaćin se nada nastavku dobrog niza te trećoj uzastopnoj pobjedi u Premier ligi. Domaći stadion je odlično mjesto za to jer su ove sezone na njemu poraženi samo dvaput, dok su gosti dobili samo jedanput na strani u zadnjih devet pokušaja. Ta jedna jedina stigla je u prošlom kolu u derbiju Black Countyja protiv Wolverhamptona 2:3.

Uživajte u sjajnim utakmicama, i zaradite u Germania Sport kladionici.

NAPOMENA: Tečajevi su podložni izmjenama, ali će ih Germania Sport u svakom trenutku držati najvećima.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije