Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAD ILI NIKAD!

Gdje si, Sammire? U Europi nije zabio 17 utakmica zaredom

Dinamo Malmo (1)
Pixsell
03.12.2012.
u 07:45

Prema informacijama s treninga, Kruno za utorak priprema istu koncepciju kojom je svladao Lokomotivu

Kada je ovdje gostovao Real, izgledalo je bajkovito, kao u raju, a sada, 15 mjeseci poslije, pogledajte do koje faze beznađa nas je Dinamo doveo – da prizivamo barem jedan jedini, utješni, počasni pogodak, samo da ovaj maksimirski mučenik ne sruši još jedan u nizu svojih neslavnih rekorda.

Naime, samo je izraelski Maccabi Haifa od 124 sudionika Lige prvaka unatrag 20 godina ovoga natjecanja završio grupnu fazu bez boda i bez pogotka! Zar baš Dinamo mora biti sljedeći, i pritom lošiji čak i od Izraelaca (sad ima gol-razliku -13)!?

Prema informacijama s treninga, Kruno za utorak priprema istu koncepciju kojom je svladao Lokomotivu, dakle, s dvije špice, Čopom i Beqirajem. Zar je moguće da će Dinamo nakon 50 utakmica ove godine napokon odigrati dvije u istome sastavu!?

Osim napadača, koji su posljednji europski pogodak ove godine postigli protiv Maribora u Zagrebu (Čop, 22. kolovoza), pod posebnim povećalom bit će Sammir, najbolji Dinamov europski strijelac. Zamislite, taj već legendarni Filho nije postigao gol u Europi čak 17 utakmica zaredom ili 1436 minuta! Posljednji put u strijelce se upisao protiv Malmöa u Zagrebu 23. kolovoza 2011. godine! U tom datumu vjerojatno leži i odgovor na pitanje zašto Sammira još nitko nije kupio...

Cijeli članak pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista!

Ključne riječi

Komentara 8

AN
Andreeejjj
17:19 03.12.2012.

Nije zabio u Europi, pa kako bi i zabio jer se skriva na terenu, na malo jačim tekmama vidi se da je Samir nikakav igrać a mi ga još zovemo u repku HRV?!? Ok, Mamić je naredio Štimcu i zbog toga je i postavio Šticu za izbornika. Balkanski običaji i navike, bljaaaak i fuuuuj!

BI
billynik
16:46 03.12.2012.

Dasoviću zlo jedno, čemu ovako zlonamjeran članak, ne plaća Mamić više janjetinu?

MA
MaSpa
09:32 03.12.2012.

čuj, di si samire? samo još fali "majka t' stara!?" u reprezentaciji, eto di je, u reprezentaciji..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije