Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SJAJNI ARGENTINAC
Povratak na članak

Gdje će Messi nastaviti karijeru? Evo tko je favorit za njegovo dovođenje

Bez obzira na sve političke zavrzlame i upitno ponašanje izvan terena te na klupskim sastancima, Messi je neupitno najbolji igrač u povijesti kluba i Barcelona će sad morati ući u totalni remont i ponovno građenje konkurentne momčadi jer će ovakvog igrača, realno, biti nemoguće nadoknaditi

Komentari 3

DU
Deleted user
12:11 27.08.2020.

Najjače je kad netko tko Messija ne voli, piše članak. Messi kadrovira? Pa kako to da onda dodje Dembele i Griezmann u klub. Uprava se miješa u svlačionicu i ono što je Barcelona postala je uglavnom zahvaljujući Guardioli, Iniesti, Xaviju i najviše Messiju te treba dodati Ronaldinha. Barcelona ima 25 naslova prvaka Španjolske a od toga 10 za vrijeme Messija. Barcelona ima 5 liga prvaka, od toga 4 za vrijeme Messija. I onda uprava to upropasti. Barcelona je bila viša srednja klasa kliba prije Messija, a sad je top klasa. A iprava bira trenere koje ce lako kontrolirati. Tako je s Valverdeom, Setienom i sad Koemanom. Kako Koeman moze znati sto je u svalcionici ako jos nije ni stigao u nju??? Dobio je nalog od uprave koji ce slusati. S druge strane, uprava je potrošila 500 milijuna eura na losa pojacanja: Dembele, Vidal, Coutinho, Griezmann, Arthur, Malcom, Boateng, Braithwaythe, onaj branič iz Seville, pa puštanje Neymara, kao i onog napadača koji je sad u Borussia Dortmundu, pa Thiago Alcantara, pa Carles Alena, pa na kraju Olmo. Je li i za Olma Messi kriv. Klub su preuzeli idioti koji ga vode losije od Hajduka i zive na Messiju koji je i ove godine najbolji strijelac sa 26 golova ali i 20 asistencija - toliko o tome da se sve vrti oko njega... oni koji malo bolje razumiju nogomet, razumiju i da je Messiju dosta glupoati. Ima kos 2 godine za igrati umjesto da bude taoc losih politika i propada...

VL
Avatar Europsko-Balkanska Ljubav
Europsko-Balkanska Ljubav
09:55 27.08.2020.

Gdje će Messi nastaviti karijeru? E Favoriti za njegovo dovođenje su jake balkanske domoljubne sportske udruge HNK Cibalija, HNK Grude i NK Hrvatski dragovoljac.

VL
Avatar southman
southman
11:01 27.08.2020.

Najveće šanse ima Barcelona.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.