Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svjetsko prvenstvo juniora

Gaze sve pred sobom: Mladi rukometaši ušli u četvrtfinale!

Ilustracija
Foto: Slavko Midžor/Pixsell
24.07.2019.
u 21:13

Bila je to šesta uzastopna pobjeda odabranika izbornika Davora Dominikovića uz +39 razliku pogodaka

Mladi hrvatski rukometaši nastavljaju nizati pobjede na svjetskom juniorskom prvenstvu u Španjolskoj nakon što su u susretu osmine finala uvjerljivo pobijedili Island sa 29:16 (13:7).

. Mladi hrvatski rukometaši u četvrtfinalu će igrati protiv pobjednika susreta ŠvBila je to šesta uzastopna pobjeda odabranika izbornika Davora Dominikovića uz +39 razliku pogodakaedska - Tunis, a utakmica je na rasporedu u četvrtak.

Hrvatska je sjajno ušla u utakmicu i vrlo lako je povela s 4:1. U 16. minuti bilo je +4 (7:3), no Island se tada vratio smanjivši na samo gol zaostatka (7:6).

Uslijedila je fantastična završnica prvog dijela. Serijom 6:0, Hrvatska je odjurila i već nakon prvog poluvremena je imala šest golova razlike (13:7).

Island je u prvom poluvremenu zabio samo četiri gola iz igre, ponajviše zaslugom Ivana Ereša koji je u prvom poluvremenu skupio čak osam obrana.

U nastavku susreta prednost je samo rasla, na koncu je bilo velikih +13, a izbornik Dominiković je sredinom drugoga dijela promijenio praktički cijelu prvu sedmorku.

Najefikasniji igrači u hrvatskim redovima bili su Filip Vistorop sa šest golova, Fran Mileta s pet, te Josip Šarac i Halil Jaganjac sa po četiri gola. Ereš je ponovno bio na najvišoj mogućoj razini sa 13 obrana, a Ivan Panjan je dodao još dvije obrane. 

U suparničkim redovima najefikasniji su bili Orri Freyr Porkelsson s pet, te Robertsson Gabriel Martinez i Kristofer Andri Dadason sa po tri gola.

Ključne riječi

Komentara 1

DJ
djmoslav
15:05 25.07.2019.

Bravo decki stvarno ste pravi ali protiv koga i kada igraju sljedecu utakmicu molim onoga tko zna da mi odgovori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije