Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POPIS OD 26 IGRAČA

Gavranović na proširenom popisu Švicarske za SP

Mario Gavranović
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/4
26.05.2018.
u 14:42

Iza napadača modrih dobra je polusezona u kojoj je s klubom iz Maksimira osvojio dvostruku krunu, a u 17 nastupa je zabio devet golova.

Vladimir Petković posljednji je izbornik koji je Fifi dostavio prošireni popis za Svjetsko prvenstvo u Rusiji. A na njegovom spisku od 26 igrača koji bi trebali predstavljati Švicarsku našlo se i ime napadača Dinama Marija Gavranovića.

Iza napadača modrih dobra je polusezona u kojoj je s klubom iz Maksimira osvojio dvostruku krunu, a u 17 nastupa je zabio devet golova.

Švicarska je u skupini E zajedno s Brazilom, Kostarikom i Srbijom.

Mario Gavranović
1/17

Popis Švicarske:
Vratari: Roman Burki (B. Dortmund), Gregor Kobel (Hoffenheim), Yvon Mvogo (RB Leipzig), Yann Sommer (B. Monchengladbach).

Braniči: Manuel Akanji (B. Dortmund), Johan Djourou (Antalyaspor), Niko Elvedi (B. Monchengladbach), Michael Lang (Basel), Stephan Lichtsteiner (Juventus), Jacques Francois Moubandje (Toulouse), Ricardo Rodriguez (AC Milan), Fabian Schar (Deportivo la Coruna), Silvan Widmer (Udinese).

Veznjaci: Valon Behrami (Udinese), Blerim Džemaili (Bologna),  Edmilson Fernandes (West Ham), Gelson Fernandes (Eintracht Frankfurt), Remo Freuler (Atalanta), Xherdan Shaqiri (Stoke City), Granit Xhaka (Arsenal), Denis Zakaria (B. Monchengladbach), Steven Zuber (Hoffenheim).  

Napadači: Breel Embolo (Schalke), Haris Seferović (Benfica), Josip Drmić (B. Monchengladbach), Mario Gavranović (Dinamo Zagreb).

Komentara 3

RM
ruzica_mario
18:24 26.05.2018.

ja mislio reprezentacija sirije

VI
vidigal
23:50 26.05.2018.

sami siptari...mora da je to u stvari reprezentacija albanije....kako gavranovica i drmica nije sramota igrati za taku rpku..to bi trebalo biti ispod casti

TA
tarzan
18:00 26.05.2018.

Koji jad od reprezentacije 90 posto stranci

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije