Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Tekvondo

Gašparića su svi željeli za predsjednika, ali ne i Berića

'podravina, bjelovar, taekvondo, 17.11.09. taekvondasi od sada pod okriljemm zupanijskog saveza snimio: Damir Spehar, Pixsell'
'Damir Spehar/ Vecernji list'
17.11.2009.
u 15:53

Osnivanjem Tekvondo saveza Bjelovarsko-bilogorske županije za čelnog je čovjeka izabran Dinko Tandara iz TKD-a Omega. Međutim, doznajemo kako je predsjednički stolac, na temelju zaključka prvotnoga inicijativnog sastanka, trebao pripasti osobi iz TKD-a Bjelovar, kao najstarijeg kluba s 40-godišnjom tradicijom. No na osnivačkoj skupštini došlo je do glasovanja, a presudnu prevagu Tandari donijeli su članovi Foxa.

Naime, na području županije djeluju samo tri bjelovarska kluba, Bjelovar, Omega i Fox, a potonji dvojac nije bio spreman prihvatiti prijedlog Bjelovara da Ante Berić bude predsjednik.

- Berić se zbog obveza toga ionako nije bio spreman prihvatiti pa je predložio Zorana Gašparića. Da smo to znali unaprijed, Zoran bi bio predsjednik saveza. No, naše prijašnje razmirice želimo ostaviti po strani i ujedinjeni želimo putem saveza raditi za dobrobiti sva tri, ali i budućih klubova - kaže Tandara, dodajući da će se u četverogodišnjim predsjedničkim mandatima saveza prvo izrotirati predstavnici tri bjelovarska kluba.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije