Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 43
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osvojio nagradu

Gareth Bale šesti put zaredom najbolji nogometaš Walesa

Football Soccer - Wales v Slovakia - EURO 2016 - Group B - Stade de Bordeaux, Bordeaux, France - 11/6/16  Wales' Gareth Bale celebrates scoring their first goal  REUTERS/Regis Duvignau  Livepic
Foto: Reuters/PIXSELL
1/4
09.11.2016.
u 11:54

"Prevelika je čast biti proglašen @FAWales igračem godine!", napisao je Bale na svom Twitter profilu

Napadač Real Madrid Gareth Bale proglašen je četvrtu godinu zaredom najboljim nogometašem Walesa i šesti put u sedam godina, objavio je u utorak Nogometni savez Walesa. 

Bale je zajedno s reprezentacijom Walesa stigao do polufinala europskog nogometnog prvenstva u Francuskoj ove godine, zabio je tri gola u grupnoj fazi natjecanja i nedostaju mu tri gola da izjednači rekord Iana Rusha koji je nastupajući za reprezentaciju zabio 28 golova.

Ove godine je 27-godišnji Bale osvojio i naslov pobjednika Lige prvaka s Realom.

"Prevelika je čast biti proglašen @FAWales igračem godine!", napisao je Bale na svom Twitter profilu. "Veliko hvala svima vama dečkima, stožeru i navijačima."

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije