Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Desetljeće iza njih

Gareth Bale otkrio što doista misli o Luki Modriću, što mu čine godine

Gareth Bale
Foto: Screenshot
1/2
22.03.2019.
u 13:16

Hrvat i Velšanin upoznali su se još 2008. godine u Londonu

Gareth Bale (29), izvanredni Velšanin s kojim će se hrvatska reprezentacija susresti u kvalifikacijama za Euro 2020., gostovao je u emisiji portala BT Sports, u kojoj se slavni nogometaši osvrću na svoje karijere.

Jasno, madridski Real bio je jedna od tema, pa je neizbježan predmet razgovora bio i kapetan vatrenih te dobitnik Zlatne lopte Luka Modrić.

>> Pogledajte što je Luka Modrić rekao nakon teško osvojena tri boda protiv Azerbajdžana

Bale i Modrić upoznali su se 2008. godine u Londonu, u vrijeme dok su obojica bili članovi Tottenhama, a nogometna sudbina ih je ponovno spojila i u kraljevskom klubu.

– Luka i ja dugo smo zajedno, a o njemu bih rekao da je poput vina. Što je stariji, to je bolji. Bio je nevjerojatan još dok je igrao u Tottenhamu, a u Realu je sve bolji iz godine u godinu. Uz njega je divota igrati – naglasio je Bale pa prokomentirao brojne i višegodišnje tvrdnje u medijima da se nije slagao s Cristianom Ronaldom:

– Ronaldo je fenomenalan igrač. Istina, mediji su potencirali nekakve probleme između nas, ali moram vam reći da oni nikada nisu postojali. Štoviše, Ronaldo i ja smo se jako dobro slagali – odvratio je Bale, čiju su karijeru, osobito posljednjih godina, nemilosrdno kočile ozljede. 

Komentara 2

Avatar Abcda
Abcda
12:51 26.03.2019.

Kad je Luka otisao u Real, pisao je Baleu : - Dodji ovdje , da postanemo svjetski prvaci. -

Avatar Melankolija
Melankolija
13:43 22.03.2019.

Lik je kralj, uglavnom dize lovu iz kauca gledajuci nogomet.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije