Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
WBO i WBA

Gamboa obranio naslov, Lopez ga osvojio

Boks Boksačke rukavice
AFP
24.01.2010.
u 11:08

Boksačka večer u njujorškom Madison Sqare Gardenu u noći sa subote na nedjelju ponudila je dva meča za naslov svjetskog prvaka.

Tako su održane borbe za naslove u perolakoj kategoriji po WBO i WBA verziji.

Kubanac Yourkis Gamboa obranio je svoj naslov po WBA verziji pobjedom nad tanzanijskim izazivačem Rogersom Mtgawom. Gamboi su za obranu naslova bile potrebne tek dvije runde za pobjedu nokautom.

U drugoj borbi za naslov, onoj u perolakoj kategoriji prema WBO verziji, Portorikanac Juan Manuel Lopez pobijedio je branitelja naslova Meksikanca Stevena Luevana tehničkim nokautom u sedmoj rundi. Lopezu je to bila 28. borba u karijeri i 28. pobjeda, od čega 25. nokautom.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije