Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Direktor crveno-crnih

Galliani nakon pobjede protiv Juvea: Stari Milan opet se diže!

Milan
Foto: Reuters/PIXSELL
1/6
23.10.2016.
u 12:32

Milanov direktor Adriano Galliani bio je euforičan i kad je sudac poništio gol Juventusu, a onda je nakon susreta uživao u obrani Gianluigija Donnarumme u sudačkoj nadoknadi

Prvi put od 2009./10. Juventus je u jednoj sezoni dvaput izgubio na San Siru, od Intera i Milana!

Milanov direktor Adriano Galliani bio je euforičan kad sudac nije priznao pogodak Juventusu, a i nakon susreta kada je uživao u obrani Gianluigija Donnarumme u sudačkoj nadoknadi.

- Išao sam ohrabriti Gigija, nisam ni znao da krvari iz uha i da je zakrvavio jaknu. To njegovo krvarenje ima tako veliko značenje... - rekao je Adriano Galliani, piše Goal.

- Kad je obranio Khedirin udarac, podsjetio me na Abbiatijevu paradu u Perugi koja nam je 1999. donijela Scudetto.

- Imamo 16 bodova iz zadnjih šest utakmica, nevjerojatno! Locatelli je zabio krasan gol, a nitko u Europi ne igra sa 17-godišnjim vratarom i 18-godišnjim režiserom igre! Stari Milan opet se diže! - govorio je Galliani, te priznao:

- Muntari (kojem je poništen čisti gol za Milan u istom derbiju 2012., kada je Allegri vodio Milan, nap. a.) došao nam je u svlačionicu i razgovarali smo... neću reći što.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije