Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odbojka

Galić: Navikli smo igrati protiv favorita, možemo se sa svakim nositi

14.08.2018.
u 14:40

Odbojkašice igraju u skupini B protiv Švicarske, Austrije i Albanije, a novi izbornik Daniele Santarelli zadovoljan je skupinom, ali i odrađenim pripremama u Sloveniji

Nakon europskih medalja u veslanju, gimnastici i atletici koje su naši sportaši donijeli posljednjih dana, za nešto slično spremaju se i naši odbojkaši i odbojkašice.

Oni kreću u kvalifikacije za EP 2019. godine. Odbojkašice igraju u skupini B protiv Švicarske, Austrije i Albanije, a novi izbornik Daniele Santarelli zadovoljan je skupinom, ali i odrađenim pripremama u Sloveniji.

1/17

– Spremni smo, favoriti smo u grupi, ali to ponekad nije dobro. No, ako budemo radili kako znamo i ako pokažemo kvalitetu, bit ćemo stepenicu više od drugih ekipa – rekao je novi izbornik pa se osvrnuo i na zdravstvene probleme u svojim redovima, ponajprije one Rene Sain i Nikoline Blažičević.

– Imali smo nekih problema, to je malo pomiješalo karte na stolu, ali imam ideje i opcije – rekao je Santarelli, a onda je riječ uzela kapetanica Samanta Fabris koja je do tada imala ulogu prevoditelja.

– Novi trener znači i novi sistem, dosta novih informacija. No radila sam već s njim, a mogu reći i da se cure trude, rade, sve je pozitivno. Atmosfera je odlična, dugo nismo imale takvu atmosferu kao ovo ljeto – rekla je Fabris.

Muška reprezentacija igra pak u kvalifikacijskoj skupini D protiv Portugala, Austrije i Albanije. Utakmice je najavio izbornik Ivan Rančić:

– Zadovoljni smo. Bitno je da dečki igraju kolektivno, to je dobro. Sada nam slijedi uštimavanje. Zadovoljan sam pristupima svih igrača. Skupina je možda najteža jer su tri ekipe koje će se potući za prvo mjesto. Favorit je Portugal. No i oni će se morati potruditi da nas dobiju – zaključio je Rančić, a kapetan Danijel Galić također pršti od samopouzdanja:

– Da, Portugalci su favoriti, ali mi smo navikli igrati protiv favorita. Mislim da možemo svakoga pobijediti.

>> Pogledajte Lovrenovu urnebesnu ljetnu potragu za Vrsaljkom

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije