Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrabro na Slovake

Galerija: Hrvatska odradila zadnji trening, ostala jedna velika dvojba

Trening hrvatske reprezentacije
Foto: Davor Javorović/Pixsell
1/27
05.09.2019.
u 21:40

Dalić nije želio otkriti sastav, ali je najavio hrabru i napadačku igru svjetskih doprvaka

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je posljednji trening na stadionu Anton Malatinsky u Trnavi uočl sutrašnjeg ogleda protiv Slovačke u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo 2020. godine. Dalić na posljednjem treningu nije otkrio karte Slovacima. Sve što je imao morao je pripremiti u dva treninga daleko od očiju domaćina.

Na ovom posljednjem najvažnije je bilo da se nitko ne ozlijedi. Na koncu su se dečki zabavili igrajući stari protiv mladih.

- Da se malo zabave i skrenu misli s utakmice - kazao je izbornik.

Dalić nije želio otkriti sastav, ali je najavio hrabru i napadačku igru svjetskih doprvaka.

- Bit će to ofanzivni sastav, napast ćemo, nećemo kalkulirati - kazao je hrvatski strateg.

Dodao je kako su svi igrači spremni i zdravi i nema novih problema.

Sudeći po vijestima koje posljednjih dana stižu iz hrvatskog stožera "Vatreni" bi u petak mogli istrčati u sastavu: Livaković - Jedvaj, Lovren, Vida, Barišić - Modrić, Brozović, Vlašić - Perišić, Rebić, Petković. Najveća je dvojba hoće li nastupiti Rebić ili Brekalo.

S druge strane slovački mediji tvrde kako bi izbornik Pavel Hapal svjetske doprvake mogao napasti u sastavu: Dubravka - Pekarik, Škriniar, Vavro, Hancko - Hamšik, Lobotka, Kucka - Rusnak, Duda, Mak.

Utakmica je u petak u 20:45 sati, a sudi Nijemac Felix Brych.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije