Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPREMNI ZA ŠALATU

Futsal Dinamo počinje prodaju majica za pomoć udruzi 'Jedni za druge'

Futsal Dinamo
Goran Jakuš/PIXSELL
28.08.2015.
u 15:22

- Pobjednik Saša može biti ponosan jer će njegov dizajn biti na majici koja će pomoći štićenicima udruge "Jedni za druge" da svoje tretmane terapijskog jahanja provode u kontinuitetu cijele godine, bez obzira na vremenske uvjete. Drago nam je da naši članovi shvaćaju koliko je bitno da klub pomaže potrebitima. To je naša dužnost kao članskog kluba – izjavio je Matija Đulvat.

Putem službene Facebook stranice kluba navijači Futsal Dinama odabrali su dizajn majice čiji je autor Saša Brkljača iz Zagreba. Majice će MNK Dinamo otisnuti kako bi pomogao udruzi „Jedni za druge“, kojoj će se donirati sva zarada. Nagrađena majica moći će se nabaviti već pri kupnji karata za spektakl na Šalati, u BBB suvenirnici u Ilici 37. Interes za kupnju majica već je sada izrazito velik.

Najveća potražnja svakako se očekuje 5. rujna na Šalati kada MNK Futsal Dinamo organizira spektakl za sve ljubitelje kluba. Na krilima brojnih pojačanja i trenera Miće Martića, klub će proslaviti ulazak u 1. HMNL i predstaviti momčad. Tom će se prigodom odigrati utakmica legendi Dinama i malog nogometa te gostujuće ekipe iz engleskog Nottinghama. Svoj dolazak najavile su brojne legende velikog i malog nogometa.

Iz kluba ističu zadovoljstvo odazivom te se zahvaljuju navijačima na sudjelovanju u nagradnom natječaju.

- Pobjednik Saša može biti ponosan jer će njegov dizajn biti na majici koja će pomoći štićenicima udruge "Jedni za druge" da svoje tretmane terapijskog jahanja provode u kontinuitetu cijele godine, bez obzira na vremenske uvjete. Drago nam je da naši članovi shvaćaju koliko je bitno da klub pomaže potrebitima. To je naša dužnost kao članskog kluba  – izjavio je Matija Đulvat, predsjednik Futsal Dinama.

Dizajn majice inspiriran je fotografijom s utakmice Dinama u Sutinskim vrelima, a na slici su pobjednik natječaja Šaša Brkljača, ponosni član Futsal Dinama s brojem 172. i njegov sin. Na Šalati će im biti uručen prigodan poklon.

- Nadamo se da će Šalata biti puna i da će se ponoviti atmosfera s prošlogodišnjeg spektakla kada pjesma klubu nije stajala puna tri sata. Sudeći po do sada prodanim kartama, ne sumnjamo u još veći i bolji odaziv naših navijača – poručili su iz kluba.

Dinamo povodom spektakla na Šalati organizira druženje s igračima te prodaju ulaznica i suvenira i to u nedjelju, 30. kolovoza od 12 do 15 sati, u Malom medi u Tkalčićevoj ulici,. Ulaznice se mogu kupiti i u KND BBB, Ilica 37, od ponedjeljka do petka u vremenu od 10 do 20 sati te subotom od 10 do 15 sati.

Komentara 10

GM
Gusta magla
16:28 28.08.2015.

Procitao sam u nekom tekstu jednu gorku istinu za sve navijace Fucal dinama ..... Mali nogomet je za male ljude....veliki nogomet je za velike i prave navijace.

DU
Deleted user
23:12 28.08.2015.

Bekrija, odlicno ste ovo izveli, imate šalatu i tamo igrajte velicanstvene utakmice malog nogometa i privatnim kanalima pisite u vecernjaku izvjestaje... zalosno je da ovaj tjedan jedan drugi malonogometni klub igra medjunarodne (sluzbene a ne placene prijateljske) i to vrlo uspjesno a o tome nema naslova u vecernjaku... a siguran sam da bi ta ista ekipa nacionala natrpala ovu umjetno stvorenu ekipu o kojoj citamo svaki dan... to je novinarstvo narucene clanke pisu a o stvarnim uspjesima nista ili gotovo nista... e da... bas je lijepo bilo na maksimiru 17 tis nirmalnih ljudi doslo gledati uzakmicu

TO
Tonny96
18:34 28.08.2015.

Pocinju prodsju majci za udrugu nemamo za porez,propast cemo... Al ne brinite dok su crveni na vlasti necete propast..

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije