Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 188
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Proslava rođendana

Nekoliko stotina BBB-a s ulaznicom nisu pustili u dvoranu, evo što su poručili klubu!

Futsal Dinamo - Vrgorac
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/13
13.03.2016.
u 08:38

Slavlje se s Trešnjevke preselilo na Vrbik gdje su boysi do jutra feštali u noćnom klubu Boogaloo.

Prije 30 godina, inspirirani popularnim filmom “Bad Boys” sa Seanom Pennom u glavnoj ulozi, navijači zagrebačkog Dinama nadjenuli su si ime Bad Blue Boysi, a rođendan su u subotu navečer proslavili na utakmici Futsal Dinama i Vrgorca. Njihovi su im ljubimci slavlje uveličali pobjedom 4:2 protiv jednog od glavnih konkurenata u borbi za doigravanje Prve HMNL.

Kutija šibica bila je pretijesna za sve one koji su željeli doći na ovaj spektakl pa je, osim što se u dvorani nije mogla ‘baciti igla’, nekoliko stotinjaka gledatelja s kupljenom ulaznicom ostalo izvan dvorane. Policija je, naime, odlučila zatvoriti ulaz u dvoranu jer su smatrali da je prekrcana, a Dinamo je odmah svojim navijačima odlučio vratiti novac, na što oni nisu pristali već su poručili da žele svoj novac ostaviti klubu.

Utakmica je bila napeta i izjednačena sve do sredine drugog dijela kada su boysi pri rezultatu 1:1 shvatili da igračima moraju dati dodatni vjetar u leđa. Tada je dvorana proključala, navijači su do kraja ‘poderali’ grla i stvorili nezaboravno ozračje, a dinamovci su im uzvratili s tri uzastopna gola koja su prelomila susret i donijela im vrijedne bodove.

Foto: Luka Stanzl/PIXSELL/Borna Filic/PIXSELL

“Sretan rođendan, sretan vam rođendan”, otpjevali po završetku utakmice igrači Futsal Dinama svojim navijačima te im se nakon toga pridružili na tribinama i zaradili ovacije. Bilo je lijepo na tribinama vidjeti takvu sinergiju kakva je nekoć bila i na Maksimiru, ali je već neko vrijeme tamo nema.

A slavlje se s Trešnjevke preselilo na Vrbik gdje su boysi do jutra feštali u noćnom klubu Boogaloo.

>>BBB proslavili 30. rođendan priredivši neviđen spektakl u Kutiji šibica

>>BBB-i slave rođendan, pogledajte sažetak 30 godina njihova postojanja

Komentara 64

WE
weAreCro
09:50 13.03.2016.

Bez pretjerivanja ali ovdje je vecina "navijaca" sklona ekscesima, sva sreca da su samo oni u dvorani da ih nema tko provocirati je bi to bio sou. Kad oni dodu na vlast u NK Dinamo situacija ce biti ista kao u Hajduku...prosjecnost u HNL-u i eventualno svakih 5-6 godina liga Europa. Nisam ni za Mamica ali trenutno je bolji on nego da navijaci vode klub. Najbolje privatzacija i Dinama i Hajduka, talenta imamo samo ga netko treba prepoznati i usmjeriti.

MI
misho32
10:06 13.03.2016.

ovi izmanipulirani siromasi nisu svjesni da sudjeluju u antihrvatskim demonstracijama koje organiziraju hrvatski neprijatelji

KA
kapelica
09:55 13.03.2016.

U kojem ovi svijetu žive

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije