Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 67
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
FESTIVAL DEMOKRACIJE

Futsal Dinamo dobio prvog predsjednika nakon povijesnih izbora

Futsal Dinamo
Foto: Anto Magzan/Pixsell
1/12
11.07.2015.
u 21:21

Sve je prošlo u dobrom raspoloženju, a neke napetosti nije bilo jer Matija Đulvat bio je jedini kandidat za predsjednika kluba

Futsal Dinamo održao je prve izbore u povijesti kluba, za predsjednika je izabran Matija Đulvat, a pravo glasa na izbornoj skupštini održanoj u zagrebačkom Boćarskom domu na Prisavlju imali su svi punoljetni članovi kluba.

Sve je prošlo u dobrom raspoloženju, a neke napetosti nije bilo jer Matija Đulvat bio je jedini kandidat za predsjednika kluba, dok su za Nadzorni odbor kandidati bili Juraj Fabijanić, Nikola Majpruz i Domagoj Purgar. Sva trojica su ujedno i ušli u NO kluba.

A tu su još i dopredsjednik Juraj Čošić te tajnik Filp Andabaka. Svi oni radit će na što boljoj organizaciji i što boljim uvjetima za Dinamo, što je iznimno potrebno u ovom razdoblju kad će klub prvi put u povijesti zaigrati najviši rang hrvatskog futsala, što je i više nego zasluženo jer su se Drugom ligom prošetali.

>> Predsjednik Futsal Dinama podnio ostavku!

Komentara 15

KG
kg
22:45 11.07.2015.

Festival demokracije: 1 kandidat za predsjednika, za nadzorni odbor 3 kandidata i sva trojica primljeni. Nadam se da je naslov sarkazam, a ne mazanje očiju.

Avatar peet
peet
08:52 12.07.2015.

Ja citam i ne vjerujem... bbb i njihove tuce, baklje i vrijedjanje su kao demokracija.. ne jos ne vjerujem da to moze pisati u vecernjem

Avatar jedanalivrijedan
jedanalivrijedan
07:16 12.07.2015.

dobili po 100 % glasova,demokracija kao u S.Koreji

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije