Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Futsal

Futsal Dinamo i Square u polufinalu doigravanja za hrvatskog prvaka

Futsal Dinamo
Foto: Josip Regović/PIXSELL
1/9
01.05.2019.
u 00:12

U odlučujućem, trećem susretu četvrtfinala doigravanja Futsal Dinamo je preokretom u samoj završnici pobijedio Uspinjaču-Gimku s 5-4, dok je Square, također u majstorici s 4-3 slavio protiv Splita

Nakon momčadi Novo vrijeme Apfel i Vrgorac plasman u polufinale doigravanja za hrvatskog prvaka u futsalu izborili su Futsal Dinamo i Square.

U odlučujućem, trećem susretu četvrtfinala doigravanja Futsal Dinamo je preokretom u samoj završnici pobijedio Uspinjaču-Gimku s 5-4, dok je Square, također u majstorici s 4-3 slavio protiv Splita.

Futsal Dinamo
1/3

Futsal Dinamo i Uspinjača-Gimka odigrali su sjajnu utakmicu koja je odlučena golom Davora Kanjuha 15 sekundi prije kraja susreta. Uspinjača je dvije i pol minute prije kraja utakmice vodila 4-3, no Dinamo je preokrenuo rezultat, a oba gola u završnici zabio je Kaljuh.

Najbolji igrač Futsal Dinama prvo je u 38. minuti zabio za 4-4, a kada se već činilo kako će susret ući u produžetke zabio je za pobjedu. Golove za Futsal Dinamo zabili su i Gagulić (6), Čekol (17) i Matošević (21), dok su strijelci za Uspinjača-Gimku bili Banek (7), Toth (13), Gudasić (22) i Koturović (28).

Uspinjača je u prvom susretu četvrtfinala pobijedila s 2-1, no Futsal Dinamo je u drugom susretu slavio s 4-2 izborivši majstoricu.

Majstorica je igrana i u Dubrovniku nakon što su Square i Split upisali po jednu pobjedu u prve dvije utakmice. U prvom susretu četvrtfinala Split je na Gospinom polju nakon produžetaka pobijedio 7-2, da bi 'gospari' uzvratili na Gripama pobijedivši 3-2, također nakon produžetka.

U odlučujućem, trećem susretu Square je slavio s 4-3 nakon što je u dva navrata imao tri gola prednosti (3-0, 4-1). Splićani su 30. minuti smanjili na 4-3, ali do kraja nisu uspjeli izjednačiti.

Golove za dubrovački sastav zabili su Pele (7, 8), Daničić (12) i Bruninho (14), dok su golove za Split zabili Marinović (13), Rezo (20-ag) i Sekulić (30).

Ranije su plasman u polufinale 'dvokorakom' izborili aktualni prvak Novo vrijeme Apfel i Vrgorac. Novo Vrijeme Apfel je bilo bolje od momčadi Crnice, dok je Vrgorac bio bolji od Universitasa.

U polufinalu će igrati aktualni prvak Novo vrijeme Apfel i Futsal Dinamo, te Square i Vrgorac.

>> Trebaju li očevi, baš kao Zidane, gurati sinove u prvu momčad?

Ključne riječi

Komentara 1

CA
Catalonia
00:26 01.05.2019.

Daj mi samo pobjede🔵🔵🔵🔵🔵

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije