Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Borba za čelo HNS-a

Futsal Dinamo: Dajemo podršku Šimiću, pozivamo na to i ostale klubove te navijače

Dario Šimić
Foto: Futsal Dinamo
1/6
27.11.2017.
u 11:21

Borba ovom kandidaturom tek počinje, a klubovi moraju postati svjesni da su i oni u velikoj mjeri odgovorni za stanje u kojem se nalaze.

Utrka za predsjednika Hrvatskog nogometnog saveza zahuktava se, a kandidati Davor Šuker i Dario Šimić skupljaju podršku uoči izbora koji bi se trebali održati 22. prosinca.

Tim povodom oglasio se i Futsal Dinamo, klub čiji sport spada pod ingerenciju HNS-a, a koji je nezadovoljan sadašnjim stanjem. U svom priopćenju dali su podršku Dariju Šimiću.

"Futsal Dinamo kao klub koji okuplja tisuće navijača želi ovim putem izraziti podršku Dariju Šimiću i njegovom timu u borbi za promjene u hrvatskom nogometu. Već dugo vremena stanje u hrvatskom nogometu nije na razinama na kojima može biti, a posljedice toga osjete i futsal klubovi. Iz tog razloga želimo pozvati druge nogometne klubove i ostale djelatnike koji rade u sustavu HNS-a da barem svojim javnim istupom daju podršku kandidaturi Darija Šimića jer u ovom trenutku ne postoji nitko tko može, smisleno i argumentirano, objasniti zašto bi vladajuća garnitura HNS-a trebala dobiti još jednu priliku. Smatramo da Dario Šimić i njegov tim zaslužuju javni odgovor svih nogometnih dionika, a ne skrivanje i šutnju kao do sada.

Dario Šimić
1/10

Poznavajući rad samog saveza, njegov statut i propise koji brane postojeće stanje, svjesni smo da bez uključivanja svih nezadovoljnih aktera, Šimić i ekipa neće imati uspjeha na ovim izborima, ali to ne mora i ne smije značiti da borba za promjene u hrvatskom nogometu završava. Ona ovom kandidaturom tek počinje, a klubovi moraju postati svjesni da su i oni u velikoj mjeri odgovorni za stanje u kojem se nalaze. Zato još jednom pozivamo sve klubove, navijače, igrače, trenere i ostale sudionike u nogometu da daju podršku promjenama unutar saveza, kandidatura Darija Šimića i njegove ekipe zaslužuju priliku", stoji u priopćenju.

Komentara 10

DU
Deleted user
11:30 27.11.2017.

Oooo to je važna institucija sada će svi poslušati ove moralne vertikale kao i Dasovića i ostale sportske novinare u vl i režimskim medijima jer narod stvarno drži do toga što ti isti kažu.

MA
..Marsijanac
15:45 27.11.2017.

Hoce li Hrvati nasjesti na lijevicarsku harangu protiv Sukera? Udruzili se oni sa petokrakom, orjunasi , svastikasi i traktorasi. Upravo je nevjerovatno koliko blate naseg najpoznatijeg nogometasa. Puna podrska Sukeru i HNS-u.

Avatar Nevolimzadruzniklubic
Nevolimzadruzniklubic
12:33 27.11.2017.

Haha da futsal dinamo, evo i moj haustor je za vas heheh, idemo Šuker HNS reprezentacija, ne dajte razbojnicima do kase

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije