Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 132
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijateljske

Debakl Argentine u Madridu, Srbi dobili Nigeriju, Brazil slavio u Berlinu

Španjolska Argentina
Foto: Reuters/Pixsell
1/6
Autori: Matija Majdak, Hina
27.03.2018.
u 23:21

Engleska i Italija na Wembleyu su odigrali 1:1. Uvjerljivi su bili Belgijanci koji su s 4:0 demolirali Saudijsku Arabiju

Španjolska je u Madridu sa 6:1 razbila Argentinu, protivnika Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

Već u 12. minuti za 1:0 pogodio je Costa, da bi u 27. vodstvo udvostručio Isco. Nadu gaučima u preokret vratio je Otamendi u 39. minuti, no to se nije dogodilo, već je furija  u nastavku zabila još četiri komada. U 52. je zabio Isco, a samo četiri minute kasnije u strijelce se upisao i Alcantara. U 74. je za 5:1 pogodio Aspas, a minutu kasnije šesti gol Španjolske, a svoj treći zabija Isco.

Večeras je igrao još jedan protivnik vatrenih u Rusiji - Nigerija, koja je s 2:0 izgubila od Srbije. Srbe je do pobjede odveo Mitrović golovima u 68. i 81. minuti.

U reprizi polufinala prošlog Svjetskog prvenstva u Berlinu je Brazil svladao Njemačku s 1:0.  Bila je to prva utakmica nakon onog famoznog deklasiranja Brazila (1:7) od strane Nijemaca u Belo Horizonteu, a Brazilci su se pobjedom barem malo osvetili Nijemcima. U 37. minuti napadač Mancester Citya Gabriel Jesus prilično sretno je postigao jedini gol na utakmici. Svjetski prvaci Nijemci su utakmicu započeli bez sedmorice igrača koji su odigrali 1:1 prije nekoliko dana sa Španjolskom, dok je Brazil nastupio u najjačem sastavu, s izuzetkom ozlijeđenog Neymara. 

Engleska i Italija na Wembleyu su odigrali 1:1. Vardy je domaćine doveo u vodstvo u 26. minuti, da bi Insigne golom iz jedanaesterca u 87. minuti spasio azurre poraza. Pobjednika, ali ni golova nije bilo ni u dvoboju Australije i Kolumbije.

Uvjerljivi su bili Belgijanci koji su s 4:0 demolirali Saudijsku Arabiju, a strijelci su bili Romelu Lukaku (13, 39), Michy Batshuayi (77) i Kevin De Bruyne (80). 

Poljska je u uzbudljivoj utakmici kod kuće dobila Južnu Koreju s 3:2. Poljaci su vodili sve do 85. minute s 2:0  zahvaljujući golovima Roberta Lewandowskog (32) i Kamila Grosickog (45), ali su Azijci preokrenuli preko Chang-Min Leea (85) i  Hee-Chan Hwanga (87). U drugoj minuti sudačke nadoknade Piotr Zielinski je ipak donio trijumf Poljacima. 

Slovenija je u Stožicama neočekivano izgubila od Bjelorusije 0:2 golovima Skaviša (36) i Saroke (90+4). Švedska je izgubila na gostovanju kod Rumunjske s 0:1, a strijelac jedinog gola bio je Dorin Rotariu (57). 

Komentara 5

LJ
ljudeman
06:45 28.03.2018.

Kokodrilo, reprezentacija takvog kalibra kao sto je Argentina ovo sebi ne smije dozvoliti ni na Playstationu

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
08:25 28.03.2018.

Vidim, moji susjedi Belgijanci pumpaju ego na Saudijskoj Arabiji ko u ona njihova "zlatna vremena" kada je kralj Leopold II. pumpao svoj ego masakrirajući nevine ljude Konga. Na Svjetskom prvenstvu će se pogubiti kao njihov kralj u šumi

Avatar ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
ɹǝɟɹns‾ɹǝʌןıs
06:46 28.03.2018.

Srbija dobila Nigeriju a izgubila Kosovo !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije