Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hokej na ledu

Furija sa stomatologom na golu i 16 klizališta više od nas

'06.04.2012., Zagreb - Dom Sportova, Ledena dvorana. Prijateljska utakmica, hokeja na ledu, izmedju reprezentacija Hrvatske - Slovenije uoci Svjetskog prvenstva divizije 1 i 2.  Kresimir Mate Tomljeno
'Marko Lukunic/PIXSELL'
12.04.2012.
u 08:03


Naši igrači dnevno dobiju po 10 eura, taman za pivo na skupom Islandu.

Hrvatska reprezentacija hokeja na ledu danas će na Islandu otvoriti svoj nastup na SP-u Divizije 2A, i to protiv Španjolske (15 sati, Sportska televizija). U Reykjavik su naši otputovali samo s jednim ciljem – zlatnom medaljom. U skupini sa Španjolskom, Estonijom, Srbijom, Islandom i Novim Zelandom to je i realnost.

 – Nemojmo se zavaravati da će biti lako. Nije baš dobra okolnost što ćemo u prva dva dana igrati s dva najjača protivnika, Španjolskom i Estonijom – smatra voditelj reprezentacije Dragutin Ljubić.

Španjolska, tvrde u našem stožeru, bit će vrlo težak ispit. Imaju odličnog vratara Andera Alcainea, studenta stomatologije koji brani u 1. francuskoj ligi, a na prošlom je SP-u imao čak 91 posto obrana. Ostali su igrači amateri, a vodi ih Kanađanin Luciano Basile.

– Španjolska ima 18 zatvorenih klizališta, Hrvatska samo dva. I to je neko upozorenje – tvrdi Ljubić.

Za reprezentaciju će u Reykjaviku debitirati sjevernoamerički četverac – Prpić, Sertich, MacAulay i Powers.

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju Večernjeg lista od četvrtka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije