Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Croatia open

Frankopan novi direktor umaškog ATP turnira

Lawrence Frankopan
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
09.01.2015.
u 11:58

Kao novi direktor naročito ću nastojati promovirati te predstavljati Croatia Open na ATP Touru i time dodatno motivirati najbolje svjetske igrače da dođu u Umag, kaže Frankopan

Istraturist Umag, organizator međunarodnog turnira Croatia Open Umag, imenovao je osnivača i glavnog izvršnog direktora kompanije StarWing Sports Management ("StarWing") Lawrencea Frankopana novim direktorom Croatia Opena.

- S ciljem unaprjeđenja turnira, jednog od najprepoznatljivijih događanja Umaga i Hrvatske, odlučili smo udružiti se s međunarodnom agencijom za sportski menadžment StarWing te imenovati njezina osnivača i izvršnog direktora Lawrencea Frankopana novim direktorom turnira. Očekujemo da će bogato iskustvo gospodina Frankopana u svijetu tenisa doprinijeti vrijednosti turnira poboljšanjem njegove međunarodne gledanosti, i to kroz povećanje broja zemalja i TV postaja koje će prenositi Croatia Open iz Umaga, te unaprjeđenjem cjelokupne međunarodne promocije turnira. Time smo pokazali ozbiljnu namjeru da ne samo zadržimo turnir, već ga i unaprijedimo - rekao je direktor Istraturista Ronald Korotaj.

- Croatia Open, ATP natjecanje iz serije 250, proslavilo je 25. godišnjicu u 2014. godini te će u predstojećim godinama nastojati ostvariti i nova postignuća. Kao novi direktor naročito ću nastojati promovirati te predstavljati Croatia Open na ATP Touru i time dodatno motivirati najbolje svjetske igrače da dođu u Umag. Dugogodišnje iskustvo u teniskom menadžmentu će nedvojbeno pomoći StarWingu da ponudi popis igrača koji doliči natjecanju Croatia Open - istaknuo je novi direktor Croatia Opena Lawrence Frankopan.

- S nedavnom akvizicijom Istraturista portfelj Grupacije Lukšić Hrvatska sada uključuje jedan od najvažnijih turnira Jugoistočne Europe – umaški Croatia Open. U skladu s poslovnom strategijom neprekidnog razvoja i unaprjeđenja naše djelatnosti u turizmu kroz ulaganja u kvalitetu, usluge i proizvode, turnir će za nas svakako biti jedan od prioriteta. Želio bih iskazati dobrodošlicu novoimenovanom direktoru turnira gospodinu Lawrenceu Frankopanu i veselim se bliskoj suradnji s njim i njegovim timom. Uvjeren sam kako će se pozitivni rezultati našeg partnerstva u kratkom roku odraziti  ne samo na Istraturist i turnir, već i na istarski i hrvatski turizam, kao i međunarodnu promociju Hrvatske - rekao je Davor Lukšić, predsjednik Nadzornog odbora Istraturista i predsjednik Grupacije Lukšić Hrvatska.

Croatia Open Umag jedan je od najstarijih i najpoznatijih hrvatskih ATP turnira. Od samoga početka 1990., turnir svake godine dočekuje u Umagu brojne sjajne tenisače. Uz odlične teniske izvedbe, gosti i posjetitelji uživaju raznovrstan program od gourmet ponude pića i hrane do koncerata i nastupa uživo, u cjelokupno jedinstvenom ugođaju. Kao organizator turnira Istraturist svake godine osigurava vrhunske sportske i zabavne sadržaje za svoje brojne posjetitelje i goste. Dodatno, ovo novo partnerstvo Grupacije Lukšić Hrvatska i StarWing Sports Managementa učinit će Croatia Open 2015. još spektakularnijim događanjem.

>>Ni Federer nije uspio ono što je uspjelo fenomenu Ćoriću

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije