Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ATP NUR-SULTAN:

Franko Škugor bez finala, Mannarino i Millman za naslov

U Osijeku je odigrano finale Hrvatskog premier tenisa
Dubravka Petric/PIXSELL
01.11.2020.
u 12:00

Francuski tenisač Adrian Mannarino i Australac John Millman igrat će u nedjeljnom pojedinačnom finalu. Mannarino je u subotnjem polufinalu pobijedio Ruusuvuorija, a Millman je bio bolji od Tiafoea

Hrvatski Davis Cup reprezentativac Franko Škugor i Japanac Ben McLachlan nisu uspjeli izboriti mjesto u finalu konkurencije parova na ATP turniru serije 250 u kazahstanskom glavnom gradu Nur-Sultanu.

U subotnjem polufinalu Škugora i McLachlana pobijedili su Australci Max Purcell i Luke Saville sa 4-6, 6-3, 10-5.

Francuski tenisač Adrian Mannarino i Australac John Millman igrat će u nedjeljnom pojedinačnom finalu. Mannarino je u subotnjem polufinalu pobijedio Finca Emila Ruusuvuorija sa 7-5, 6-2, a Millman je bio bolji od Amerikanca Francesa Tiafoea sa 3-6, 6-4, 6-4.

Za 32-godišnjeg Mannarina (ATP - 39.) nedjeljno finale donosi mogućnost za osvajanje drugog naslova u karijeri, nakon što je prvi osvojio prošle godine u nizozemskom 's-Hertogenboschu, dok će 31-godišnji Millman (ATP - 45.) pokušati doći do svog prvog pobjedničkog trofeja, nakon što je u prethodna dva finala (Budimpešta 2018., Tokio 2019.) ostao bez njega.

ATP Nur-Sultan - polufinale

Adrian Mannarino (Fra/3) - Emil Ruusuvuori (Fin) 7-5, 6-2

John Millman (Aus/4) - Frances Tiafoe (SAD) 3-6, 6-4, 6-4

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije