Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI IZBORNIK

Frank de Boer mijenja Koemana na klupi Nizozemske: Oranje će voditi sve do SP-a 2022.

Foto: Martin Rickett/Press Association/PIXSELL
23.09.2020.
u 23:44

De Boerov najbolji trenerski posao bio je s Ajax Amsterdamom kada je osvajao uzastopne nizozemske naslove

Frank de Boer novi je izbornik nizozemske nogometne reprezentacije za koju je u karijeri odigrao 112 utakmica i nastupio na dva svjetska prvenstva.

De Boer (50) će naslijediti Ronalda Koemana, koji je prošlog mjeseca preuzeo Barcelonu, a na klupi Oranja bit će do SP 2022. 

De Boerov najbolji trenerski posao bio je s Ajax Amsterdamom kada je osvajao uzastopne nizozemske naslove od 2011 do 2014. godine, no potom nije bio posebno uspješan s milanskim Interom, gdje je izdržao 85 dana, te samo 10 tjedana u Crystal Palaceu.

Zadnji trenerski posao mu je bio u MLS ekipi  Atlanta United, a prvi s Nizozemskom bit će utakmica Meksikom 7. listopada nakon čega slijede susreti Lige nacija s BiH i Italijom. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije