Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DO 14 GODINA

Franjo Punčec ima najbolje mlade tenisače

Teniska loptica
AFP
28.09.2009.
u 14:36

Teniski klub Franjo Punčec ima najbolje najmlađe igrače u Hrvatskoj. Potvrđuje to osvajanje prvog mjesta na državnom ekipnom prvenstvu za dječake i djevojčice do 14 godina, koje se održalo u Čakovcu. Na turniru je sudjelovalo osam ekipa.

Mladi čakovečki tenisači i tenisačice u prvom su kolu tijesno, sa 5:4, pobijedili zagrebački Zagi. U polufinalu su sa 6:3 bili bolji od Iteama iz Zagreba. U finalu ih je čekao TK Split, koji ih je lani eliminirao u polufinalu, pa je čakovečki klub osvojio treće mjesto.

Ovaj put su se Čakovčani odužili Splićanima uvjerljivo ih pobijedivši sa 6:3. Naime, dobili su sve pojedinačne mečeve i sa 6:0 osigurali titulu državnog prvaka, tako da susreti parova više nisu ni o čemu odlučivali.

U Čakovcu je treće mjesto osvojio TK Ponikve pobijedivši Iteam sa 7:2. Na prvenstvu su boje čakovečkog teniskog kluba branile djevojčice Iva Mekovec, Dina Paočić, Nina Potočnik, Lana Novković, Ena Babić i Lorena Brzuhalski te dječaci Marin Šuica, Karlo Škvorc, Bruno Babić, Mislav Bošnjak i Borna Novak.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije