Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Čestitaju na osveti

Francuzi bjesne na Twitteru: Sramotno smo se ponijeli prema Hrvatima!

Hrvatska osvojila Davis kup
Foto: Reuters/Pixsell
1/21
25.11.2018.
u 16:51

Televizijska postaja France TV Sport po svemu sudeći odlučila je ne prenositi dodjelu pehara jer je Francuska ostala kratkih rukava

Tek što je Hrvatska u Lilleu osvojila Davisov kup, tisuće ljudi iz čitavog svijeta na Twitteru je čestitalo našim tenisačima na velikom i zasluženom uspjehu. Divne riječi uputili su i brojni Francuzi koji su se silno naljutili na vlastitu televizijsku postaju.

Naime, koliko smo uspjeli shvatiti iz njihovih objava, čelnici televizijskog kanala France TV Sport jednostavno su odlučili da neće prenositi dodjelu trofeja, što je tamošnje gledatelje razbjesnilo.

Hrvatska osvojila Davis kup
1/21

– Francuska nije pobijedila pa je netko odlučio da je besmisleno prenositi dodjelu. Kakav sramotan nedostatak poštovanja – napisao je jedan od korisnika Twittera, na čije se riječi nadovezao sljedeći ljutiti gledatelj:

– Francusku televiziju može biti sram što je odlučila ne prenositi dodjelu. Time se iskazalo totalno nepoštovanje prema Hrvatima čija je predsjednica doputovala navijati za svoju reprezentaciju, za razliku od Emmanuela Macrona – napisao je.

Naravno, mnogi su se korisnici te društvene mreže prisjetili i finala Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji te su čestitali hrvatskoj teniskoj reprezentaciji što je uzvratila Francuzima za poraz na travnjaku. 

Pogledajte u nastavku samo dio tih objava: 

Komentara 69

Avatar Peterančan
Peterančan
17:05 25.11.2018.

Ništ čudno. To je ona kvazinacija kaj je davala podršku Miloševiću.

Avatar YUKA1962
YUKA1962
17:29 25.11.2018.

France TV Sport je na žalost morala prenositi nemire na ulicama Pariza(zbog poskupljenjha goriva!!!!!)

IL
ilijan
17:26 25.11.2018.

Hrvatska je prvak svijeta 🏆 🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije