Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Držao bukvicu

Francuz pobjesnio na Hrvate i njihove vaterpolske kapice, evo što ga je zasmetalo

Benoit Paire
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
22.01.2020.
u 12:44

Poraženi Paire hrvatskim je navijačima po svršetku meča održao bukvicu zbog ponašanja

Marin Čilić probio se u treće kolo Australian Opena u Melbourneu svladavši nakon tri sata i 33 minute igre Francuza Benoita Pairea sa 6:2, 6:7 (6), 3:6, 6:1, 7:6 (3).

Hrvatskog su tenisača do pobjede nosili i brojni navijači kojima je poraženi Francuz po svršetku meča održao bukvicu zbog ponašanja.

Žalio se Paire na buku koju su stvarali i tijekom meča, pa im je poručio da drugi put ostanu u bazenima umjesto da dolaze na teniske mečeve.

– Hrvatski navijači su pretjerali. Neprestano su stvarali buku uoči drugoga servisa. Na glavama su nosili vaterpolske kapice, valjda zbog njih nisu mogli čuti obavijesti i upozorenja. 

Ne treba im to činiti, neka drugi puta ostanu u bazenima – kazao je zbog poraza frustrirani 30-godišnjak koji je zamjerke našao i u organizatorima.

Zasmetala ga je, naime, satnica i činjenica što nije imao puna 24 sata odmora uoči meča protiv Čilića te je zatražio više poštovanja u budućnosti.

Komentara 38

SP
Split71
12:56 22.01.2020.

mene ko Hrvata rodenog u Hrvatskoj su ucili ko izgubi ima se pravo ljutiti...

RM
ruzica_mario
13:04 22.01.2020.

vrati se u Frafriku i tamo se buni

DU
Deleted user
13:07 22.01.2020.

"Rđavom ku..u i dlačica smeta".... Svim tenisačima kojima smeta i ako neko u gledalištu samo lgano ispusti "tihomirca", bilo bi bolje da se prebace na šah ili uopće napuste sport i odu u samostane, sanatorije, šumu.... Nemojte mi sad samoamo o "pravilima ponašanja u tenisu". Sve su to izmišljotine i nakaradne gluposti. Što bi trebali jer on servira?! Prestati disati?! Kre...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije