Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Ispeci, pa reci

Francuski stoper nije znao protiv koga igra u finalu: Miješam te dvije zemlje

Adil Rami
Foto: Reuters/Pixsell
1/3
03.01.2019.
u 09:40

Finalu je nazočila i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je nakon utakmica pozdravila igrače obje reprezentacije. Francuski stoper Adil Rami otkrio je razgovor s našom predsjednicom

Hrvatska nogometna reprezentacija lani je polučila veliki uspjeh na SP-u u Rusiji. Vatreni su u finalu izgubili od Francuske (2:4), a njihov dvoboj gledalo je 1,12 milijardi ljudi ili svaki sedmi stanovnik Zemlje.

Finalu je nazočila i hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović koja je nakon utakmica pozdravila igrače obje reprezentacije. Francuski stoper Adil Rami otkrio je razgovor s našom predsjednicom. 

– Nakon finala, hrvatska predsjednica mi je rekla "dobri brkovi", a ja sam odgovorio da volim Mykonos – rekao je Rami i pokušao to objasniti:

– Ne znam zašto, uvijek sam miješao Hrvatsku i Grčku.

>> Pogledajte galeriju: 'Često je ozlijeđen jer se seksamo sedam do deset puta tjedno'

Adil Rami
1/12

 

Komentara 53

Avatar MilanZoranovic
MilanZoranovic
10:15 03.01.2019.

"francuz" Adil Rami hahahahahahahah

LI
lika64
10:37 03.01.2019.

Nepismenost je odlika nekih koji bi željeli da su iz Europe

DU
Deleted user
10:59 03.01.2019.

Reprezentacija francuskih kolonija.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije