Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nakiska

Francuski skijaš preminuo nakon teškog pada na treningu spusta

David Poisson
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
13.11.2017.
u 21:07

Poissonov najveći uspjeh bio je osvajanje srebrnog odličja u spustu na Svjetskom prvenstvu 2013. godine u Schladmingu

Francuski skijaš David Poisson (35) preminuo je od ozljeda zadobivenih prilikom pada na treningu spusta u kanadskom zimovalištu Nakiska, priopćio je Francuski skijaški savez.

Poissonov najveći uspjeh bio je osvajanje srebrnog odličja u spustu na Svjetskom prvenstvu 2013. godine u Schladmingu, a brončani je bio i na SP-u u Santa Caterini 2005.

U lanjskoj sezoni je bio pobjednikom prestižne spustaške utrke u Kitzbuehelu, a to  mu je i jedina pobjeda u Svjetskom kupu, u kojem je 11 puta stajao na pobjedničkom postolju. 

Komentara 1

Avatar Proleter
Proleter
23:14 13.11.2017.

Jel ima neki sport opasniji od skijanja?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije