Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odlična zabava

Francuski nogometaši u svlačionici skandirali predsjednici Kolindi

Kolinda Grabar-Kitarović
Foto: Screenshot
1/5
16.07.2018.
u 12:00

Vesela četvorka posjetila je hrvatske nogometaše i čestitala im na uspjehu, a bili su i kod Francuza.

Fotografije i snimke s finala Svjetskog prvenstva u kojem su igrali Francuska i Hrvatska obišle su svijet. Naši nogometaši osvojili su srebrnu medalju, a nakon susreta, slavilo se u obje svlačionice.

U njemu je sudjelovala i hrvatska predsjednica Kolinda-Grabar Kitarović, koja je obišla igrače u društvu svojih kolega Vladimira Putina i Emmanuela Macrona te predsjednika Fife Giannija Infantina.

>>Pogledajte kako je izgledalo u svlačionici Francuza

Vesela četvorka posjetila je hrvatske nogometaše i čestitala im na uspjehu, a bili su i kod Francuza. Tamo je trajalo veliko slavlje, igrači koji su osvojili zlato već su plesali na stolu.

Krenulo je skandiranje Putinu, Macronu i Grabar-Kitarović, ali i Infantinu. Bilo je uistinu veselo, a kako je sve izgledalo, najbolje se može doznati u videu...

>>Pogledajte kako su u autobusu slavili naši nogometaši

Komentara 33

Avatar duka4
duka4
12:40 16.07.2018.

kad bi samo znali kaku su nebitni ovi sto negativno komentiraju.....

Avatar Toni Broo
Toni Broo
12:46 16.07.2018.

Strani mediji su puni hvale za našu predsjednicu, a koliko je popularna predsjednica Kolinda govori podatak da ima preko milijun pratitelja na društvenim mrežama, samo ju preko fejsa prati 650 tisuća ljudi i taj broj samo raste. Svi normalni ljudidi su ponosni na našu predsjednicu, a ljubomorni trolovi i pojedini domaći mediji neka žive u svom svijetu zlobe i dalje.

OX
oxymoron
12:51 16.07.2018.

Njemacki STERN "KAD ODRASTEM, OZENIT CU HRVATSKU PREDSJEDNICU - Nakon proglasenja pobjednika sva su srca odletjela Grabar- Kitarovic"

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije