Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ISTOJ SKUPINI

Francuski mediji nisu sretni što su izvukli Hrvatsku, pogledajte što pišu!

Francuska - Hrvatska
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/5
03.03.2020.
u 19:14

"Težak ždrijeb za Francusku, u skupini s europskim prvakom Portugalom i finalistom SP-a Hrvatskom", navodi agencija AFP.

Hrvatska nogometna reprezentacija doznala je danas u Amsterdamu protivnike u novom izdanju Lige nacija koja će se igrati u rujnu, listopadu i studenom. Vatreni su u skupini 3 s Francuskom, Portugalom i Švedskom. Evo što francuski mediji pišu nakon ždrijeba.

"Francuska je u skupini s Portugalom s kojim je također u skupini Eura, Švedskom i Hrvatskom s kojom će ponoviti finale Svjetskog prvenstva 2018. godine", navodi Le Figaro.

"Vrlo teška skupina u kojoj nas čekaju europski prvaci i pobjednici Europske lige Portugalci i viceprvaci svijeta Hrvati", piše Ouest France.

"Težak ždrijeb za Francusku, u skupini s europskim prvakom Portugalom i finalistom SP-a Hrvatskom", navodi agencija AFP.

"Francuska će igrati protiv Portugala s kojim se susreće u skupini Eura i Hrvatskom koju je s 4:2 pobijedila u finalu Svjetskog prvenstva u Rusiji", piše L'Equipe.

A skupinu je prokomentirao i hrvatski izbornik Zlatko Dalić koji je rekao:

- Dobili smo najjaču skupinu koja je mogla biti, ali baš lijepo. Bit će atraktivno, dobro i imat ćemo što gledati.

Liga nacija kreće početkom rujna ove godine (3-5. rujna), a preostali terminu su 6-8. rujna, 8-10. listopada, 11-13. listopada, 12-14. studenog i 15-17. studenog ove godine.

Ključne riječi

Komentara 10

IL
ilijan1a
20:42 03.03.2020.

Dužnici su nam i oni i Portugalci ima da ih pregazimo!

Avatar Veljko_Veseljko
Veljko_Veseljko
19:50 03.03.2020.

Hoce li opet naši tvrditi da Liga nacija nije vazna?

PL
Playmaker
01:50 04.03.2020.

Hrvatska 1.mjesto Švedska 2.mjesto !!!!! Ostali nas ne zanimaju !!!😎😎😎🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije