Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BEZ FINALA

Francuzi ljutiti nakon poraza: Ovo je sramotno!

Španjolska - Francuska
Foto: Igor Kralj/Pixsell
1/11
27.01.2018.
u 09:59

- Sramotno je ono što smo mi prikazali u prvom poluvremenu, treba nas biti sram. Mi bismo stalno željeli igrati lijepo i lepršavo, a u ovakvim utakmicama se moraš prilagoditi i igrati pametno, glavom.

U finalu Europskog prvenstva igrat će rukometaši Švedske i Španjolske. U svakom slučaju, to je potpuno neočekivan finale.

Španjolci su napravili pravi mali podvig pobijedivši u polufinalu Francusku (27:23), dok je Švedska, nakon produžetaka (2x5 minuta), pobijedila Dansku (35:34). Zanimljivo je da će Španjolskoj i Švedskoj to biti peto finale na Europskim prvenstvima.

Šveđani su u sva četiri finala bili pobjednici, dok su Španjolci izgubili sva četiri finala. Ove dvije reprezentacije igrale su finale u Italiji, 1998. godine kada je Švedska pobijedila sa 25:23. U susretu za broncu gledat ćemo reprizu finala olimpijskog turnira iz Rija

.
- Možda smo bili malo previše puni sebe. Možda smo igrali s previše samopouzdanja. Nismo dugo izgubili utakmicu, a Španjolska je izgubila dvije na ovom turniru i bila je puno opreznija – rekao je Didier Dinart, izbornik Francuske.


Posebno ljutit bio je Valentin Porte:

- Sramotno je ono što smo mi prikazali u prvom poluvremenu, treba nas biti sram. Mi bismo stalno željeli igrati lijepo i lepršavo, a u ovakvim utakmicama se moraš prilagoditi i igrati pametno, glavom. 

Komentara 11

PR
prajdali100
11:07 27.01.2018.

..........još da ih Danci hoće puknuti bilo bi baš fino....

PR
prarvat
12:19 27.01.2018.

a mi smo kao predstavljali Francuze poput nepobjedivih superjunaka

Avatar Oneill
Oneill
11:08 27.01.2018.

Da su naši pravo analizirali vašu igru otišli bi vi odavno ali ono lakoćemo košta i koštaće nas još dugo jeli izgleda da neželimo promjene.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije