Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davisov kup

Francuska povela protiv Španjolske u polufinalu

Benoit Paire
Foto: Reuters/PIXSELL
1/5
14.09.2018.
u 16:53

U drugom susretu dana za Francusku će igrati Lucas Pouille, a za Španjolsku Roberto Bautista Agut.

Francuska muška teniska reprezentacija povela je sa 1-0 protiv Španjolske u polufinalu Davis Cupa u Lilleu zahvaljujući Benoitu Paireu koji je u prvom susretu u petak uvjerljivo pobijedio Pabla Carrena Bustu sa 7-5, 6-1, 6-0. 

Za Pairea, trenutačno 54. igrača svijeta, ovo je bio premijerni nastup u Davis Cupu u kojemu je nadigrao 33 pozicije bolje rangiranog suparnika.

>>Pogledajte kako su navijači dočekali ćorića nakon pobjede

U drugom susretu dana za Francusku će igrati Lucas Pouille, a za Španjolsku Roberto Bautista Agut.

Pobjednik susreta Francuska - Španjolska će u finalu od 23. do 25. studenoga igrati protiv pobjednika susreta Hrvatska - SAD u kojemu u Zadru nakon prvog dana Hrvatska vodi sa 2-0 i nedostaje joj jedan bod za ukupnu pobjedu.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije