Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbornik očajan

Francuska ostala bez velike zvijezde uoči finala s Hrvatskom

Richard Gasquet
Foto: Reuters/Pixsell
12.11.2018.
u 14:35

Najbolje rangirani francuski tenisač nije naveo razlog odustajanja

Francuski tenisač Richard Gasquet objavio je na Twitteru da neće nastupiti u finalu Davis Cupa protiv Hrvatske idući tjedan. Gasquet je vijest objavio u ponedjeljak, na dan kada je francuska reprezentacija trebala početi s pripremama za finale Davis Cupa u Marcq-en-Baroeulu.

Najbolje rangirani francuski tenisač (ATP-26.), na kojeg je francuski izbornik računao za finale, nije naveo točan razlog odustajanja.

- Izuzetno sam razočaran što neću moći igrati finale. Stojim uz svoje suigrače koji će pokušati ostvariti novu pobjedu- napisao je na svom profilu Gasquet. Francuska je tako ostala bez jednog od svojih najboljih igrača koji je time ujedno objavio i kraj sezone. 

Komentara 1

OB
oblomirgombalo
15:10 12.11.2018.

kamoli srece da marin odustane... svaka mu cast al nakon onog depotra mislim da nije u stanju voditi nas do kraja

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije