Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Oprostio se od Hajduka

Ohandza: Zbog Torcide sam postao pravi igrač, ali i čovjek

Dinamo Hajduk HNL Ohandza
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/6
09.03.2018.
u 14:50

Kamerunac zbog crvenog kartona koji je dobio u porazu od Slavena u Poljudu mora pauzirati prva dva kola prvenstva

Kamerunski napadač Franck Ohandza (26) prije desetak dana iz Hajduka je otišao u kineski Shenzhen.

Transfer je realiziran gotovo preko noći, pa se nije na pravi način oprostio od kluba i navijača. Hajduk je Zolju izdigao iz anonimnosti, a Kamerunac to nije zaboravio.

Dinamo Hajduk HNL Ohandza
1/8

"Mnogo sezona, mnogo emocija, ali i trenuci koji su me obogatili. Bilo je prekrasno igrati za ovu momčad, ali i uživati u vašoj podršci cijelo to vrijeme. Torcida je pridonijela da postanem igrač, ali i čovjek kakav sam danas. Došlo je vrijeme da okrenem novu stranicu, da se suočim s novim izazovima, ali bilo je nevjerojatno upoznati sugrađane, navijače i suigrače kao što sam imao u Hajduku. Sve najbolje klubu u budućnosti. Zauvijek Hajduk", napisao je Ohandza u poruci na svom Instagramu.

Kineska druga liga počinje ovog vikenda. Shenzhen sezonu otvara protiv Heilongjianga, ali bez Ohandze.

Naime, Kamerunac zbog crvenog kartona koji je dobio u porazu od Slavena u Poljudu mora pauzirati prva dva kola prvenstva. Ohandza bi za svoj novi klub trebao debitirati 1. travnja protiv Xinjiang Tianshana.

 

Komentara 3

RO
rojnik
17:04 09.03.2018.

A jesi našao moralnu vertikalu!!

DH
dalibor.hren
12:02 10.03.2018.

NAPIŠITE KAKO JE SUD U SPLITU RIJEŠIO SLUČAJ "SVASTIKA"! Nakon toga možemo govoriti o "močvari"! Je li to Nogometni savez, "Pravosuđe", država.....ili---

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije