Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Problemi

Franck Ohandza suspendiran dvije utakmice, a kaznu će odraditi u Kini

Dinamo Hajduk HNL Ohandza
Foto: Goran Stanzl/Pixsell
1/8
28.02.2018.
u 15:25

HNS je bivšeg Hajdukovog napadača kaznio s dvije utakmice zabrane igranja i 5000 kuna zbog crvenog kartona koji je dobio nakon što je udario Slavenova igrača bez lopte

Franck Ohandza otišao je u kineski drugoligaš Shenzen, ali će još pričekati na premijeru zbog suspenzije!

Naime, HNS je bivšeg Hajdukovog napadača kaznio s dvije utakmice zabrane igranja i 5000 kuna zbog crvenog kartona koji je dobio nakon što je udario Slavenova igrača bez lopte.

Dinamo Hajduk HNL Ohandza
1/5

Hajduk je kažnjen sa 17.000 kuna zbog zapaljenih 14 baklji na istoj utakmici u Poljudu. Šest baklji ubačeno u teren, a to je bio razlog da sudac prekine utakmicu na šest minuta.

Komentara 7

DH
dalibor.hren
16:25 28.02.2018.

Nije valjda da je kažnjeno Hajdukovo dite!? A, kaznu će odraditi u piz**polini!?

Avatar Ivo Hrvatina
Ivo Hrvatina
15:37 28.02.2018.

Šteta da je Franck Ohandza otisao ća jer imao je sve uvjete da postane instant hrvatina i uz ostale uvožene zaigra u domoljubnoj HR repki.

SV
sven222
21:55 28.02.2018.

zizi10: zanima me dali Kinezi moraju poštovati odluku naše disciplinske jer je do državno prvenstvo !!! znam da u UEFA-inim takmičenjima prati igrača kazna ali ovo neznam dali je istina !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije